Rijaliti šou

Ava Karabatić ulazi u kuću Velikog brata

Stars

Autor:

Starleta će se sa Ekremom Jevriće, Sindi, Danicom Maksimović takmičiti za nagradu od 50.000 evra

Ava Karabatić, seks, seksanje,

Hrvatska starleta Ava Karabatić ulazi u kuću "Velikog brata", koji će se emitovati od marta na TV B92, a pored nje, za nagradu će se takmičiti, između ostalih i Ekrem Jevrić i Ivana Stanković Sindi.

Peto izdanje regionalnog rijaliti šoua počinje 13. marta i trajaće mesec dana. Producenti ovog rijalitija bili su poprilično detaljni u odabiru takmičara, pa će se u ovoj sezoni pojaviti kontroverzne ličnosti iz cele regije.

Za nagradu od 50.000 evra boriće se bivša učesnica rijaliti šoua "Survivor", Ava Karabatić, a osim nje u šouu bi trebalo da se pojavi i Ekrem Jevrić poznat po hitu "Kuća pos'o", a učestvovao je i u "Farmi".

Osim njih, u kuću Velikog brata će ući i pevač Toni Montano koji je poznat po svom oštrom jeziku, glumac Vladimir Petrović kog publika pamti po ulozi Bobe u "Ludim godinama", a glumio je i u "Žikinoj dinastiji".

Među takmičarima je i glumica Danica Maksimović, Modelsica Ivana Stamenković Sindi.

"Biće ovo žestoka borba budući da su karakteri takmičara veoma različiti. Danica, koja se izlečila od alkoholizma, nema dlake na jeziku, a nimalo naivna neće biti ni Ava koja je poznata po prosipanju svojih bisera i zaljubljivoj prirodi", rekao je izvor blizak takmičarima i dodao da se kuća na Košutnjaku polako uređuje za nove stanare.

U kući će, osim tajnih prostorija, imati lift, kuhinju i veliki dnevni boravak. Svi će spavati u jednoj prostoriji, ali ne u istom krevetu. U dvorištu će imati bazen.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Ovakvi slučajevi mogu da naprave veliku štetu našoj diplomatiji Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!