Gas

Bajatović: Vlada treba da se izjasni o ceni energenata

Društvo

Autor:

Vlada Srbije mora brzo da se izjasni oko strategije cena energenata", kazao je Bajatović, dodavši da neko mora da pokriva razliku od nabavne do prodajne cene gasa

vlada srbije, dusan bajatovic,

Arhivska fotografija

GORNJI MILANOVAC - Generalni direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović izjavio je u Gornjem Milanovcu da Vlada Srbije mora brzo da se izjasni o strategiji cena energenata, navodeći da trenutna cena gasa u Srbiji niža za 30 odsto od realne.

Bajatović je u Gornjem Milanovcu razgovarao s privrednicima rudničko takovskog kraja o problemima razvoja, subvencijama u poljoprivredi, preispitivanju privatizacije, ali i ulozi države u pokretanju proizvodnje pojedinih preduzeća.

"Vlada Srbije mora brzo da se izjasni oko strategije cena energenata", kazao je Bajatović, dodavši da neko mora da pokriva razliku od nabavne do prodajne cene gasa.

Da li će to biti "Srbijagas" ili Vlada Srbije, ostaje da se vidi, jer problemi se ne rešavaju marketingom, već konkretnim radom, naglasio je Bajatović.

On je, takođe, najavio mogućnost da se u Gornjem Milanovcu postrojenja koja koriste mazut zamene sistemima na gas, što bi bilo jeftinije i čistije.

Govoreći o lokalnoj vlasti, koju u ovoj opštini vrši koalicija SPS i DS, koja nije kao i republička, funkcioner socijalista je kazao da je vlast u Gornjem Milanovcu tako formirana jer je interes građana najvažniji.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (6)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Rale

  Rale

  A da se ti izjasnis u vezi tvoje plate u Srbijagasu od 15 000 evra, jel to sve ide tebi ili delis sa nekim ;)

  17 Odgovori 
 • grada

  grada

  Potrosaci ce otkazati isporuku gasa zato sto ne mogu da placaju ni postojece cene! Mozete komotno da likvidirate firmu!!!

  4 Odgovori 
 • neko

  neko

  Ima čovek platu sebi namenio koliko mu volja a ovce je sezona šišanja.Socijalista pravi,ravmopravnost i jednakost među građanima.Samo nećete imati od koga da naplatite jer većina ljudi koje znam a imaju mogućnosti prelazi na drva, ko pre 50 god .
  Napredujemo.
  Za 200 evrića se grejemo celu zimu,a gas smo plaćali do sada 120 mesečno a jo ... više š kada povećaju...

  3 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Avram Ilic

  Avram Ilic

  Gospodine Bajatovicu mozda je cena gasa u Srbiji 30% manja od realne ali su i plate u Srbiji takodje i vise od 30% manje od realne tako da podizanjem cena gasa bez podizanja plata ugrozavate ionako tezak polozaj i standard Gradjana. Lako je sa vasih pozicija pricati o takvim stvarima gos. Bajatovicu.
  Podignite cene gasa,struje,nafte,mesa i da ne ... više nabrajamo sta je vec najavljeno da poskupi pa BOLJE NASPOBITE DA NAM BUDE LAKSE!!!!!!

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prete mojoj deci, ljudima s kojima sam najbliži, i sve to može da se pretvori u nešto mnogo ozbiljnije Bruno Vekarić zamenik tužioca za ratne zločine

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!