BOBI KRISTINA BORI SE ZA ŽIVOT: Ako se ćerka Vitni Hjuston Bobi oporavi, to će biti čudo!
Foto: Ap

U veštačkoj komi

BOBI KRISTINA BORI SE ZA ŽIVOT: Ako se ćerka Vitni Hjuston Bobi oporavi, to će biti čudo!

Pop kultura -
Svi se mole za njezino zdravlje i nadaju se najboljem, a Bobi Braum Kristinin otac, u nedelju je zamolio za poštivanje privatnosti. Policija nije pronašla drogu u kući

Ćerka Vitni Hjuston i Bobija Brauna (45), koja je tokom vikenda pronađena bez svesti i znakova života u kadi prepune vodom, i dalje je u komi.

Stanje Bobi Kristine (21) je nepromenjivo, a doktori ulažu sve svoje napore kako bi je održali na životu.

!To je njihova najgora noćna mora. Još nisu preboleli gubitak Vitni Hjuston. Uništiće ih ako i Bobi Kristinu izgube na isti način, relkao je izvor blizak obitelji. Bobi je u subotu ujutro pronašao Nik Gordon, njen suprug. Počeo je sa reanimiracijom pre nego što je stigla Hitna pomoć. Međutim, od tada nije dolazila k svesti. Trenutmo je na respiratoru. Doktori su porodici rekli da je oporavak moguć, ali i da će, ako se dogodi, to biti pravo čudo.

"Svi se mole za njeno zdravlje i nadaju se najboljem", otkrio je izvor.

Policija je pretražila dom Kristine i Nika, i prema prema izveštaju, droga nije pronađena. Ipak, i dalje se sumnja na predoziranje. Kristinin otac u nedelju je putem medija zamolio za poštivanje privatnosti.

Podsetimo Vitni Hjuston, majka Bobi Kristine, preminula je u februaru 2012. godine. Bobi se nikako nije mogla pomiriti s činjenicom da je nema. Za deset dana obeležiće se treća godišnjica smrti ove muzičke dive.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track