Bora i Aleksandra Đorđević

Bora Čorba: Lažu dušmani, ne razvodimo se!

Stars

Autor:

Frontmen Riblje čorbe i njegova supruga negiraju priče da su okončali brak

Bora Đorđević, Aleksandra Đorđević, Bora Čorba, razvod,

Aleksandra: Takve priče nas veoma potresaju. Tome mora da se stane na kraj

Sve je u redu.
Bora Đorđević i njegova supruga Aleksandra oštro negiraju navode njihovih prijatelja o razvodu. Kažu da nemaju nikakvih problema u braku i da sve to plasiraju dušmani!

Frontmen grupe „Riblja čorba“ tvrdi da neosnovane priče uznemiravaju njegovu porodicu.

- Ne razvodim se i ne znam odakle nekom takva ideja - kaže Bora.
Njegova 26 godina mlađa supruga tvrdi da nije istinita ni informacija da Bora ne može da ispuni njene finansijske prohteve, da je zbog toga upao u dugove i počeo da prodaje nekretnine, a da se ona odselila u Gornji Milanovac.

- Nas dvoje imamo stan u Beogradu i kuću na Rudniku. Boravimo na te dve lokacije, a ja ni u jednom trenutku, otkad sam u braku, nisam živela u Gornjem Milanovcu, gde sam rođena. Takve priče nas uznemiravaju i stvarno ne znam ko ih plasira, ali tome mora da se stane na put - rekla je Aleksandra.

Izgleda da nije uvek tačna ona da gde ima dima ima i vatre, a njih dvoje planiraju da, nakon što Bora u avgustu završi s poslovnim obavezama, zajedno otputuju na odmor.

Pet godina ljubavi

Bora i Aleksandra venčali su se u novembru 2009. godine. Par se upoznao dve godine ranije, kada je Bora bio na turneji u Americi, gde je Aleksandra tada živela. Priče o njihovoj romansi započele su odmah po Đorđevićevom razvodu od supruge Dragane, koja je nedugo posle toga sebi oduzela život.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Prošao sam samo sa četiri kopče. Dobro je da me nisu pogodili nečim težim od flašice vinjaka Nebojša Ilić, Tim menadžer KK Crvena zvezda

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!