VUČIĆ NOKAUTIRAO SVE! 10 PUTA JAČI OD NIKOLIĆA Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo Kurirove izbore
Foto: Kurir

Finale pre finala

VUČIĆ NOKAUTIRAO SVE! 10 PUTA JAČI OD NIKOLIĆA Više od 1,2 miliona gledalaca pratilo Kurirove izbore

Politika -

U večerašnjem finalu pre finala KURIROVIH PREDSEDNIČKIH IZBORA premijer Aleksandar Vučić demonstrirao je apsolutnu nadmoć na Kurirovim izborima i sa više od 23.000 glasova potukao svoje protivnike u prvoj polufinalnoj borbi koju je pratio višemilionski auditorijum sastavljen od naših čitalaca iz zemlje, regiona i dijaspore.

Premijer je silovito krenuo i već posle sat vremena potukao dosadašnji apsolutni rekord koji je držao Vojislav Šešelj (8.013 glasova) od koga je bio jači tri puta, ali više od 10 puta od Tomislava Nikolića koji je večeras doživeo debakl i sa 1.953 glasa ispao iz predsedničke trke!

Drugi finalista je lider Dveri Boško Obradović sa 3.227 glasova i on će zajedno sa premijerom čekati drugu dvojicu iz sutrašnje polufinalne grupe. Saša Radulović je sa 784 glasa završio na četvrtom mestu večerašnje polufinalne trke.

Večerašnje glasanje pratilo je rekordnih 1,2 miliona gledalaca iz Srbije i iz dijaspore, a od početka KURIROVE IZBORNE GROZNICE čak 5 miliona ljudi pratilo je predsedničku trku, dok je na desetine hiljada glasalo!

VIŠE OD 1,2 MILIONA GLEDALACA PRATILO VEČERAŠNJE IZBORE NA KURIRU (POGLEDAJTE ZAOKRUŽENI BROJ)
VIŠE OD 1,2 MILIONA GLEDALACA PRATILO VEČERAŠNJE IZBORE NA KURIRU (POGLEDAJTE ZAOKRUŽENI BROJ)

U utorak uveče od 19 do 23 sata na programu je glasanje u drugoj polufinalnoj grupi gde ćete moći da glasate za jednog od sledećih kandidata: Vojislava Šešelja, Vuka Jeremića, Ivicu Dačića ili Rasima Ljajića.

Pogledajte kako je izgledalo večerašnje glasanje:

GLASANJE SE OBAVLJA NA KURIROVOJ FEJSBUK STRANI I POTPUNO JE TRANSPARENTNO - JEDAN FEJSBUK NALOG - JEDAN GLAS. SVAKI GLAS SE MOŽE PROVERITI KLIKOM NA BROJ REAKCIJA ISPOD VIDEO ANKETE.

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

Kurir je pokrenuo glasanje za predsednika Srbije - svi građani koji prate našu Fejsbuk stranicu mogu od 19 do 23 sata da glasaju za jednog od svojih kandidata.

Postanite pratilac naše FB stranice i izaberite novog šefa države!

PRAVILA: Po dva kandidata s najviše glasova iz svake grupe formiraju dve polufinalne grupe sa po četiri nova takmičara, odakle po dva najbolja idu u finalnu grupu.

Napomena: Morate biti pratilac naše FB stranice. Glasate klikom na emotikon pored slike svog favorita.

Pogledajte ukratko kako je proteklo glasanje prethodnih dana:

(EPK)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track