VOZAČ TEŠKO POVREĐEN: Ford udario u autobus na Vidikovcu
Čitalac Kurira, Foto: Čitalac Kurira

Saobraćajna nesreća

VOZAČ TEŠKO POVREĐEN: Ford udario u autobus na Vidikovcu

Crna Hronika -

Povređenog vozača koji je u automobilu imao još dvojicu putnika iz smrskanog automobila izvlačili su policajci, a kasnije vatrogasci

BEOGRAD - Vozač starosti oko 30 godina teško je povređen u sudaru koji se danas dogodio na Vidikovcu kada je vozilom "ford marvik" udario u autobus na liniji broj 23.

U ovoj nesreći koja se dogodila oko 18.30 sati u Ulici Patrijarha Jonanikija kod broja 23 lakše su suvozač u automobilu i putnica u autobusu.

Povređenog vozača koji je u automobilu imao još dvojicu putnika iz smrskanog automobila izvlačili su policajci, a kasnije vatrogasci, prevezen je u Urgentni centar.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće neprilagođena brzina kretanja.

foto: Čitalac Kurira

Kako nezvanično saznajemo, do sudara je došlo kada je automobil iz smera Labudovog brda ka Vidikovcu udario direktno u autobus na liniji 23, razneo mu prednju stranu onda se odbio udario u autobus na liniji 53 pa u ogradu ispred prodavnice, gde se zaustavio.

Očevidci kažu da je policija stigla prva, kao i da su dva policajca do dolaska vatrogasac i Hitne pomoći vozača održavali u svesnom stanju.

- Dvojica policajaca su stigla svega par minuta posle sudar. Oni su prvi pritekli u pomoć povređenom vozaču.

Gledao sam kako odvaljuju vrata da izvuku vozača kome su obe noge bile prelomljene. Niko od nas nije smeo da priđe, a njih dvojica, svaka čast!

Potom su stigli vatrogasci i Hitna pomoć

Kurir.rs/ J. R.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO : Kako radnici Goše rešavaju problem neisplaćenih zarada?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track