DEVOJKE VOZILE 100 KM/H KADA SU SHVATILE DA KOČNICE NE RADE! Dva momka su sve uradila da ih spasu, a onda šok!
Foto: Printscreen

DEVOJKE VOZILE 100 KM/H KADA SU SHVATILE DA KOČNICE NE RADE! Dva momka su sve uradila da ih spasu, a onda šok!

Auto -

Video sa dve devojke u crnom "tesla " automobilu masovno se na društvenim mrežama šeruje iliti deli poslednjih dana. Razlog nije njihova lepota, niti lepota kola, niti nešto tome slično, već opasnost u kojoj su se našle.

1 / 3 Foto: Printscreen

One su upalile "sva četiri" i rukom kroz prozor pokazivale vozačima da obrate pažnju na njih. Taj znak je privukao dvojicu mladića koji su uspostavili prvo vizuelni, a potom i telefonski kontakt sa njima kada je jedna pokazujući prstima dala svoj broj. Ona je prethodno napisala da su im kočnice otkazale, što je zabrinulo momke i rešili su da im pomognu kako znaju i umeju.

Pratili su ih u svom vozilu i hrabrili, da bi naposletku uspeli da se zaustave na bezbednom. I tada su otkrili krajnje neobičan uzrok "kvara kočnica". Ali to otkrijte u videu. Neki, istina, misle da je sve namešteno, neki da video predugo traje, ima i onih koji su sa strepnjom pratili šta se zbiva...

Prosudite sami!

Bonus video:

02:03

AUTOMOBIL SLETEO S PUTA NA KROV KUĆE! Vlasnik: Bilo nas je desetoro na okupu, čuo se jak udar, a onda je ZAPOČELA VRISKA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track