(KURIR TV) NESTAO SVEKAR UBIJENE PEVAČICE: Doveo suprugu i unuka na svedočenje, pa pobegao! ZORICA SAMO PONAVALJALA, PA GDE JE?!
Foto: Vladimir Šporčić

OD VLADIMIRA NI TRAGA NI GLASA

(KURIR TV) NESTAO SVEKAR UBIJENE PEVAČICE: Doveo suprugu i unuka na svedočenje, pa pobegao! ZORICA SAMO PONAVALJALA, PA GDE JE?!

Crna Hronika -

Zorica Marjanović, svekrva ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, zanemela je kada su je novinari ispred zgrade tužilaštva pitali ko je ubio njenu snaju i panično je utrčala u taksi.

Naime, nju je na saslušanje dovezao suprug Vladimir, ali je posle toga misteriozno nestao!

Svekrva brutalno ubijene pevačice do sada nije želela da priča o zločinu, ali je juče na poziv tužilaštva došla na svedočenje. Kao član porodice, ona je poput supruga Vladimira i sina Miloša iskoristila pravo privilegovanog svedoka i odbila da svedoči.

foto: Privatna Arhiva

Okupljene novinare je zanimalo šta se dešavalo u zgradi tužilaštva i Zorici Marjanović su uputili direktno pitanje: “Recite nam ko je ubio vašu snaju?”

-Ne želim to da komentarišem! - uzvratila je Zorica Marjanović na pitanje novinara i panično utrčala u taksi.

foto: Dragana Udovičić

Zorica je posle izlaska iz zgrade panično tražila supruga i unuka, koji su gotovo isčezli. Prvo je u čudu stajala ispred zgrade i čekala supruga, koji se nikada ranije nije odvajao od nje. U trenutku kad su okupljeni novinari tražili izjavu, prišao joj je advokat i bukvalno je ugurao u taksi!

Ona je uporno ponavljala "Pa gde je", verovatno misleći na supruga koji je nije sačekao da je odveze kući. Takođe, zanimljivo je to da je on nestao zajedno sa unukom Urošem, koji je juče bio u tužalaštvu zajedno sa njima.

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Kuma dala alibi Zoranu Marjanoviću!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track