KOMŠIJE OTKRILE STRAVIČNE DETALJE UBISTVA U ZEMUN POLJU: Hladnokrvno ispalio metak u ženu, zločin sa prozora gledao jedan dečak!
Foto: Marina Lopičić

užas u srpskoj prestonici

KOMŠIJE OTKRILE STRAVIČNE DETALJE UBISTVA U ZEMUN POLJU: Hladnokrvno ispalio metak u ženu, zločin sa prozora gledao jedan dečak!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Čovek ispred čije kuće u Zemun Polju je žena ubijena pokušavao je da smiri situaciju, ponavljajući: “Nemojte, šta vam to treba!”, ali uzalud. Kada je ubica repetirao pištolj, komšija se sakrio, ali je brutalni zločin kroz prozor gledao njegov sin.

Ovako priča S. R., stanarka Ulice Elija Fincija u Zemun Polju, u kojoj je saobraćajni policajac M.J. (49) u nedelju oko 12.30 pištoljem ubio M.S. (45). Ubica je sa žrtvom bio u dugogodišnjoj emotivnoj vezi, a posle krvavog obračuna, odvezao se i ispred obližnje firme ispalio sebi hitac u srce.

foto: Marina Lopičić

Kako S. R. ističe, o događaju joj je ispričao sin, koji je u vreme ubistva bio kod kuće i odmah otrčao nekoliko brojeva dalje, gde je zatekao komšije i beživotno telo nesrećne žene.

"Par je počeo da se raspravlja ispred komšijinog dvorišta.Ubica je nagovarao ženu da uđe u automobil, a ona je uporno odbijala da to učini", kaže S. R.

foto: Marina Lopičić

Buka je privukla pažnju jednog od stanara ulice u Zemun Polju, koji je prišao i zamolio ljubavnike da prekinu sa svađom. Kako S. R. navodi, M.J. je tada čoveka odgurnuo, posle čega se vratio u automobil.

Kada je opet izašao, repetirao je pištolj - nastavlja uznemireno sugrađanka. - Komšija je vikao: “Nemojte to da radite!”, i sakrio se iza nekog žbuna. Ubica je tada hladnokrvno povukao oroz i jednim metkom u glavu usmrtio ženu, naočigled dečaka koji je sve to posmatrao iz kuće.

(Kurir.rs/Večernje novosti/E. V. N./Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track