DRAMA U NIŠU: Zapaljen službeni auto zamenika načelnika niške policije!
Foto: M.M.

sedmo vozilo zapaljeno u poslednjih mesec dana u ovom gradu

DRAMA U NIŠU: Zapaljen službeni auto zamenika načelnika niške policije!

Crna Hronika -

NIŠ - Službeno vozilo MUP “folksvagen pasat”, koje je koristio zamenik načelnika niške Policijske uprave Zoran Bogdanović, zapaljeno je noćas.

Kako saznajemo, auto koji je bio parkiran ispred zgrade u kojoj Bogdanović živi na Bulevaru Nemanjića, planuo je oko 3.15 minuta. Niška policija je potvrdila paljevinu.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo, u toku je intenzivan rad na rasvetljavanju ovog događaja, saopštila je niška Policijska uprava.

Vučić u Nišu i o paljevini automobila

- Ako nema ko šta da radi nego da pali automobile ljudima... Ne bih ja sad da pričam o tome... Da li je to čovek iz moje stranke ili druge... Ovo je čovek iz suprotstavljenog krila pa neka policija i potom sud rade svoj posao. Očekujem od zamenika i načelnika da to utvrde - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je jutros obišao radove na Koridoru 10 i radove na fabrici rasvete u Nišu, a potom i otvara novoizgrađeni Klinički centar.

Najnovija paljevina usledila je samo dan nakon što je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kazao da neće biti u potpunosti zadovoljan radom niške policije dok ne budu rasvetljeni prethodni slučajevi podmetanja požara na vozilima.

Ovo je sedmo vozilo zapaljeno za poslednjih mesec dana u Nišu.

Neslavna serija započeta je 15. novembra kada je upaljen „mercedes“ službenika PU Niš, jednog od rukovodilaca aleksinačke policije. Samo dan kasnije, u takođe namernoj paljevini stradala je „škoda fabia“ zamenika gradonačelnika Miloša Bandjura, funkcionera SNS.

Piroman ponovo napada 19. novembra i pali „mercedes“ njegovog stranačkog kolege, direktora „Tržnice“ Gorana Djordjevića, a u isto vreme na drugom kraju grada gori i „hjundai“ jedne Nišlijke.

U naselju „Trošarina“ 4. decembra upaljen je „pasat“ osobe za koju je OJT saopštilo da nije javna ličnost, a požar se proširio i na „golf 1“ koji je pretrpeo još veću štetu.

(Kurir.rs/D.K./Foto: M. M./Arhivska fotografija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Snimak napada bombom na kuću poznatog Kragujevčanina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track