DRAMA U POLICIJI NOVI BEOGRAD: Policajcu pokušao da otme pištolj usred stanice!
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Pretio im smrću

DRAMA U POLICIJI NOVI BEOGRAD: Policajcu pokušao da otme pištolj usred stanice!

Crna Hronika -
Sad ću vas ubiti, mamu li vam... Da li ste svesni da sam jedno ubistvo već odležao, odrobijaću i vas, vikao je Aleksandar M. (27)

BEOGRAD - Aleksandar M. (27) je u policijskoj stanici Novi Beograd napao s leđa policajca L. N., udario ga, a zatim pokušao da njegovom kolegi, N.J., iz futrole otme pištolj! Sve vreme je vređao i pretio policajcima smrću. - Sad ću vas ubiti, mamu li vam... Da li ste svesni da sam jedno ubistvo već odležao, odrobijaću i vas... - vikao je razjareni Aleksandar policajcima posle privođenja dok se hvatao za pištolj. Ipak, osim pocepanih uniformi, nije bilo većeg incidenta.

Aleksandar je priveden u četvrtak oko 13 sati pošto je patrola poslata na Bulevar Mihajla Pupina zbog narušavanja javnog reda i mira. Tokom provere više osoba koje su se svađale, policajci su Aleksandra M. zatekli u automobilu „alfa romeo“ za kojim je raspisana potraga.

Priveden je u stanicu i sve vreme je bio veoma smiren, a onda, dok su policajci uzimali od njega podatke, s leđa je skočio na policajca L. N., a potom pokušao da otme oružje njegovom kolegi. U opštem haosu koji je nastao, Aleksandar je vređao i pretio policajcima kojima je u metežu pocepao uniformu.

Na svu sreću, policajci su ga bez posledica savladali i vezali. Juče je priveden na saslušanje kod tužioca, nakon čega mu je određen pritvor, piše Alo. Aleksandar je već osuđivan na osam godina zbog napada na ovlašćeno službeno lice, nasilničkog ponašanja, nedozvoljenog držanja i nošenja oružja, nanošenja povreda u periodu od 2001. do 2011 godine.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track