(FOTO) SAHRANJENE ŽRTVE MASAKRA IZ KANJIŽE: Vlastimiru pozlilo kad je ispraćao tek venčanu suprugu
Foto: Nemanja Pančić

poslednji pozdrav Nataliji i njenim roditeljima

(FOTO) SAHRANJENE ŽRTVE MASAKRA IZ KANJIŽE: Vlastimiru pozlilo kad je ispraćao tek venčanu suprugu

Crna Hronika -
Na večni počinak su ih ispratili mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Najteže je bilo Natalijinom mlađem bratu Žoltu (20), koji je u samo par trenutaka izubio majku, oca i sestru

KANJIŽA - Na groblju u Martonošu danas su sahranjeni Natalija Bajtai (25) i njeni roditelji Karolina i Šandor, koje je u nedelju brutalno ubio Natalijin svekar Rade Šefer protiveći se njenom braku sa njegovim sinom Vlastimirom (25).

Njih troje su sahranjeni na seoskom katoličkom groblju u Martonošu, treći dan nakon svadbenog veselja.

Na večni počinak su ih ispratili mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. Najteže je bilo Natalijinom mlađem bratu Žoltu (20), koji je u samo par trenutaka izubio majku, oca i sestru.

Ništa lakše nije bilo ni Vlastimiru, Natalijinom suprugu sa kojim se pre četiri dana venčala.

Rade Šefer (55) iz Sente, dan pošto mu se oženio sin Vlastimir, iz lovačke puške ubio je snaju, njene roditelje, suprugu, tasta i taštu.

Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Peter Bajtai: Još nismo svesni šta se desilo

Peter Bajtai, brat ubijenog Šandora, teško je pronalazio reči da opiše tugu koja mu pritiska ranjenu dušu:- Još nismo svesni šta se desilo. Svadba je bila izuzetna. Dobro smo se veselili i uopšte nije bilo problema. Venčanje je lepo protekla u našoj varoškoj kuću pred matičarem, dvojezično na srpskom i mađarskom, potom u katoličkoj crkvi- teškom mukom priseća se Peter i nastavlja:

-U ponoć je, u najboljem redu, protekao ples gostiju sa mladom. Otišao sam da pogledam fotografije koje je upravo birala Roža. Tada joj je priša Rade i izveo je napolje. Video sam da su se svađali. Izašao sam da se uverim šta se dešava i čuo kako Rade kaže: "Treba ovo sve da raščistimo", a onda su otišli.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track