SILOVANA DEVOJČICA (17) OMETENA U RAZVOJU: Čika Živko je legao na mene, osetila sam bol!
Foto: Facebook

Ispovest T. J. iz sela kod Vršca

SILOVANA DEVOJČICA (17) OMETENA U RAZVOJU: Čika Živko je legao na mene, osetila sam bol!

Crna Hronika -
Bilo je strašno, pošla mi je krv. Sve vreme sam plakala, ali on nije stao, rekla je T. J. (17), koja tvrdi da je žrtva uhapšenog komšije Živka Bolesnikova (61)

VRŠAC - Čika Živko se skinuo go, svukao me je i onda mi je svašta radio. Jako me je bolelo... Pretio je da će ubiti moju porodicu i mene ako budem ispričala da me je silovao.Ovako počinje ispovest T. J. (17), koja tvrdi da je žrtva komšije Živka Bolesnikova (61) iz Pavliša kod Vršca. Bolesnikov je uhapšen i tereti se da je seksualno zlostavljao ovu devojčicu ometenu u razvoju.Sagovornik Kurira iz istrage kaže da je nesrećna devojčica ispričala šta joj je radio Bolesnikov.Plašila se monstruma- Devojčica je rekla da ju je Živko dva puta silovao, prvi put pre tri nedelje. Živko bi najpre namamio T. J. u njegovu vikendicu u blizini kuće u kojoj je živela s hraniteljima - priča naš izvor i dodaje:-Pričao joj je kako ona ne zna da se ljubi i da će on da je nauči. Potom bi je svukao golu, oborio na leđa i legao preko nje. Ona je ispričala da je osetila jak pritisak na stomaku i da ju je mnogo bolelo. Tada joj je, kako je rekla, išla krv. Plakala je, ali on nije stao. Tražio je od nje i da ga oralno zadovolji, a čak je pokušao i analni seks!Manijak je sve vreme pretio devojčici.- Kad je primetio da se uplašila, zapretio joj je će da joj oplavi oko, da će ubiti njene hranitelje. Devojčica je napad krila iz straha i verovatno bi to trajalo ko zna koliko da monstruozni čin prilikom drugog silovanja nije videla druga devojčica koja živi s njom u hraniteljskoj porodici - rekao je izvor Kurira.Bolesnikov je, pored toga što joj je pretio, obećavao da će da joj kupi lepe haljine.- Govorio joj je da će da je vodi u prodavnicu i da će joj kupiti bicikl. S vremana na vreme davao joj je i neke krpe u kesi kako bi stekao njeno poverenje - priča naš sagovornik.Hranitelji brinu za detePorodica Bolesnikov nije želela da komentariše slučaj, ali njihov prijatelj kaže da oni ne veruju u ovu priču.- On to nije uradio, jer je u to vreme bio kod kuće s porodicom. Uostalom, ta devojka nije toliko ometena u razvoju koliko predstavljaju da jeste - kaže njegov rođak.Dragan Kertez, hranitelj napastvovane devojčice, kaže da brine šta će dalje biti s njom.- Ne znamo kako će devojčica nakon ovog stresa reagovati, naročito ako je Centar za socijalni rad premesti u drugu porodicu. Ona je navikla na nas, zajedno smo sedam godina - rekao je Kertez.U Centru za socijalni rad u Vršcu samo su rekli da svi organi rade po zakonski određenoj proceduri u ovom slučaju.

Kuća strave... Ovde je Živko Bolesnikov dovodio devojčicu
Kuća strave... Ovde je Živko Bolesnikov dovodio devojčicu

Devojka (22) iz PavlišaPOKUŠAO JE I MENE DA NAPASTVUJE!Bolesnikova je za pokušaj silovanja prijavila još jedna devojka iz Pavliša, stara 22 godine. Kako je za Kurir objasnila, on je nju uznemiravao nekoliko puta telefonom i pipkao je kad bi je sreo na ulici.- Počeo je pre mesec dana da me zove telefonom i da idem kod njega u vikendicu. Više puta je pokušavao da me pipka i to me je plašilo. Obećavao mi je razne poklone ako ga budem slušala - rekla je devojka i dodala da joj je žao T. J.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track