SILOVANJE U KOVINU: Moj sin (11) je gledao dok ih je devojka zadovoljavala

Majka jedanaestogodišnjeg dečaka brani dete

SILOVANJE U KOVINU: Moj sin (11) je gledao dok ih je devojka zadovoljavala

Crna Hronika -
On se samo zatekao tu, tvrdi majka dečaka (11) koji je bio u svlačionici u kojoj su trojica napastvovala devojku

KOVIN - Moje dete ništa nije zgrešilo, nikoga nije silovao. Bio je svedok, samo je gledao kako ta devojka oralno zadovoljava trojicu mladića. Neću da mi etiketiraju sina i nazivaju ga manijakom.Ovo je juče za Kurir rekla majka jedanaestogodišnjeg dečaka koji je bio u svlačionici fudbalskog kluba Kolonija u Kovinu, u kojoj su, kako se sumnja, A. M. (16), A. G. (16) i D. R. (15) seksualno zlostavljali A. M. (17), inače svoju komšinicu.

Ona ističe da je njen sin bio u društvu trojice uhapšenih dečaka, ali da nije imao nikakve odnose sa A. M.Nisu je prisilili?- Kako mi je sin ispričao, nije bilo nikakvog silovanja! Ona je oralno zadovoljila trojicu tinejdžera, ali niko je nije prisilio ni na šta. Moj sin se zatekao tu, samo je gledao... Niko nikoga nije silovao - tvrdi majka.Ona dodaje da je njen sin u šoku zbog svega što se dogodilo i da nije bio u stanju ni u školu da ide.- Ne može da spava, samo plače, povraća... Neću da mi neko sina naziva manijakom, on ništa uradio nije - priča uplakana majka.Porodica osumnjičenog D. R. nije želela da daje izjave dok se ceo slučaj ne rasvetli, a rodbinu privedenog A. M. nismo zatekli kod kuće.- Sve vreme sam bila uz njega dok je davao izjavu. Tvrdi da je nevin i da nikoga nije silovao. Utvrdiće se prava istina - kaže žena iz hraniteljske porodice u koju je smešten trećeosumnjičeni A. G.Reporteri Kurira posetili su juče i porodicu zlostavljane devojke.- Nisu je silovali, ali primorali su je da ih oralno zadovolji. To samo mogu da vam kažem, razumite me, ne mogu više da govorim o tome - kratko nam je rekla majka A. M., koja ima još tri ćerke. Kako je dodala, najbitnije je da je njena ćerka sada dobro i nada se da će ovu agoniju što pre zaboraviti.Podsetimo, kako je saopštila policija, zlostavljanje se dogodilo u noći između nedelje i ponedeljka. Jedan od dečaka navodno je namamio A. M. da uđe u svlačionicu FK Kolonija, nakon čega su je napastvovali. Devojka je ispričala majci šta joj se dogodilo, posle čega je slučaj prijavljen policiji. Nasilnici su ubrzo identifikovani i uhapšeni.Trenirali fudbalSiniša Dumitru, sekretar FK Kolonija, kaže da su A. M. i D. R. trenirali u tom fudbalskom klubu.- Poznajem i trećeg momka. To su dobri momci, ne znam šta se dogodilo. Svi se znaju i druže se i s tom devojkom. Non-stop su zajedno. Uveče dođu i sede na tribinama, niko im to ne brani. Ako je istina da su to uradili, klub najstrože osuđuje takav čin - kaže Dumitru.

SaslušaniODREĐEN IM PRITVOR DO 30 DANATrojica maloletnika koji su uhapšeni zbog sumnje da su zlostavljali komšinicu A. M. privedeni su na saslušanje u tužilaštvu u Smederevu. Nakon saslušanja, sudija za prethodni postupak svoj trojici je odredio pritvor do 30 dana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja