SPREČENO KRVOPROLIĆE: Držao ženu i decu kao taoce, spasla ih policija!

Incident u selu Grlište

SPREČENO KRVOPROLIĆE: Držao ženu i decu kao taoce, spasla ih policija!

Crna Hronika -
Komšije primetile da se nešto neobično dešava, pa je na teren izašla policijska patrola. Tada se i otkrilo da je u pitanju čovek koji je, 1995. - posle svađe, sa tri hica iz puške - već usmrtio svog komšiju, Stevu Milovanovića

ZAJEČAR - Samo zahvaljujući brzoj intervenciji policije, u sredu je sprečeno krvoproliće u ovdašnjem selu Grlište, gde je Dobrica Cakić (49) u svojoj kući držao zatvorenu nevenčanu, devet godina mlađu suprugu.

Kako nezvanično saznajemo, pretio je da će ubiti i nju, i njenu decu, ali su komšije primetile da se nešto neobično dešava, pa je na teren izašla policijska patrola. Tada se i otkrilo da je u pitanju čovek koji je, 1995. - posle svađe, sa tri hica iz puške - već usmrtio svog komšiju, Stevu Milovanovića!

Policija je prišla kući i, dok je Cakić bio u dvorištu, izvela „taoca“. Potom se saznalo i da je ženu više dana držao u sobi i primorao je da potpiše izjave o tome kako je učestvovala u krađi njegovih dukata, te da mu duguje novac...

Cakić, inače, u Grlištu važi za čoveka kojeg se treba kloniti. Zbog ubistva Milovanovića bio je osuđen na 15 godina robije, ali je izdržao samo polovinu kazne.

Sada je „zaradio“ prijavu zbog sumnje da je izvršio dva nova krivična dela: ugrožavanje sigurnosti i iznuda, pa mu je određen dvodnevni pritvor.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track