TALAS NASILJA U LESKOVCU: Taksista izboden nožem naočigled đaka
Foto: Fonet

Sve započelo tučom

TALAS NASILJA U LESKOVCU: Taksista izboden nožem naočigled đaka

Crna Hronika -
Napao ga je nepoznat muškarac, a prema jednoj verziji događaja, čovek je prišao i terao ga da ga hitno poveze, što je on odbio i zbog toga je došlo do tuče. Prema drugoj verziji, taksista je bio van auta i zatekao je napadača kako pokušava da mu ukrade auto

Taksista R.B. (45) pretučen je i uboden nožem danas oko 11 sati ispred zgrade Skupštine Grada u centru Leskovca.Incident se desio naočigled prolaznika, opštinskih radnika, ali i đaka OŠ "Svetozar Marković“ koja se nalazi preko puta Skupštine.

Taksistu je napala zasad nepoznata osoba, a prema jednoj verziji događaja, čovek je prišao i terao taksistu da ga hitno poveze, što je on odbio i zbog toga je došlo do tuče.

Po drugoj verziji očevidaca, taksista je bio van auta i zatekao je napadača kako pokušava da mu ukrade auto. Kada je prišao da se sa njim obračuna, napadač je na njega nasrnuo nožem. Taksista R.B. se sada nalazi u Urgentnom centru gde mu se ukazuje pomoć.

Na mestu incidenta ima dosta krvi, a uznemireni građani su još uvek okupljeni i komentarišu kako je došlo do tuče.Ovo je već drugi incident koji se usred dana dešava u centru Leskovca, nakon što su u ponedeljak četvorica maskiranih napadača prebila dva gosta u prepunom kafiću “Safari” u strogom centru.

(Južne vesti)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track