UHAPŠEN RUŠITELJ KRSTA: Mirza Hatić iza rešetaka zbog razbojništva!
Foto: Avaz

Dolijao kriminalac

UHAPŠEN RUŠITELJ KRSTA: Mirza Hatić iza rešetaka zbog razbojništva!

Crna Hronika -
Krst na Zlatištu, koji predstavlja spomen obeležje poginulim Srbima prvi put je oštećen u septembru ove godine, da bi nekoliko meseci kasnije bio i srušen, a Hatić je izjavio da je on odgovoran za oba incidenta

Mladić iz Bosne i Hercegovine Mirza Hatić (27), koji je srušio krst iznad Sarajeva posvećen nastradalim Srbima, uhapšen je zbog oružane pljačke.

U službene prostorije sarajevske policije je u ponedeljak došao Č.M. iz Sarajeva i prijavio da je ranije tog dana oko 16 sati, u hodniku objekta “Casino”, koji se nalazi u objektu hotela “Holidej”, četiri nepoznate osobe nad njim izvršile razbojništvo.

Oni su mu uz pretnju pištoljima oteli torbicu sa novcem, mobilnim telefonom i prsten od belog zlata sa dijamantom, a zatim pobegli u nepoznatom pravcu.

Radeći na rasvetljvanju ovog krivičnog dela, policajci su pronašli i uhapsili Mirzu Hatića iz Sarajeva zbog sumnje da je počinio razbojništvo.

Hatić je preuzeo odgovornost za rušenje spomen-krsta na Zlatištu, na području Istočnog Sarajeva pre nekoliko nedelja.

Podsetimo, krst na Zlatištu, koji predstavlja spomen obeležje poginulim Srbima prvi put je oštećen u septembru ove godine, da bi nekoliko meseci kasnije bio i srušen, a Hatić je izjavio da je on odgovoran za oba incidenta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track