UMRLA NA SVOJ 19. ROĐENDAN: Preminula devojka iz Kučeva koju je momak izrešetao!

Tuga

UMRLA NA SVOJ 19. ROĐENDAN: Preminula devojka iz Kučeva koju je momak izrešetao!

Crna Hronika -
Izgubila bitku Violeta Mladenović iz Kučeva, u koju je pre dva meseca pucao njen momak Miroslav Kostić (23), nije preživela napad iz automatske puške

BEOGRAD - Violeta Mladenović iz Kučeva, kojoj je dečko Miroslav Kostić (23) iz Petrovca na Mlavi pre dva meseca pucao u grudi iz automatske puške, preminula je u Urgentnom centru na svoj 19. rođendan.Violeta je, pre nego što je teško povređena u noći između 27. i 28. oktobra, živela oko mesec dana s Kostićem i njegovom porodicom u Petrovcu. Ranjena je nakon svađe izazvane ljubomorom, a kao razlog pominjalo se i to da je Violeta htela da ga ostavi. Kostić, kod koga je pronađeno oružje, uhapšen je iste večeri i nalazi se u pritvoru.Snežana Mladenović, Violetina starija sestra, za Kurir kaže da je Violetina borba trajala dva meseca i da su do poslednjeg dana verovali da će se njena sestra izboriti.- Pola unutrašnjih organa joj je izvađeno, ali se ona nije predavala. Obilazili smo je i sve je govorilo da će biti bolje. Međutim, pre nedelju dana pala je u komu i u sredu su nam javili da joj srce nije izdržalo. Preminula je na isti dan i u istom satu u kome je pre 19 godina došla na ovaj svet - kaže uplakana i slomljena od bola Snežana.Violeta ima još jednu sestru Draganu i mlađeg brata, koji pohađa drugu godinu srednje škole, oba roditelja su im preminula. Majku su izgubili mesec dana pre nego što je Violeta teško povređena.

Nesrećna ljubav... Violeta Mladenović i Miroslav Kostić
Nesrećna ljubav... Violeta Mladenović i Miroslav Kostić

Dragana je nekoliko sati pre nego što je saznala tragičnu vest na svom profilu na Fejsbuku podelila rođendansku poruku koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.- Pre 19. godina rodila si se ti. Moja podrška, moja nada, moja svađalica, moja sestrica... živote, na današnji dan ti želim samo da se probudiš i da nastaviš dalje. Molim te, učini da na tvoj današnji dan budemo svi srećni, daj nam nade, mila, ajde ustaj, danas je tvoj dan, srećo, molim te, ustani! Molim te, hoću da čujem danas lepe vesti. Znaš ko je samo ostao, samo mi - napisala je između ostalog Dragana, a samo nekoliko sati kasnije dobila je poziv iz bolnice koji je porušio sve njene nade.Miroslav Kostić je od hapšenja u pritvoru i, kako saznajemo u Višem tužilaštvu u Požarevcu, istraga je još uvek u toku.- Postupak je još uvek u toku, s obzirom na to da je devojka preminula, i to će se uzeti u obzir - rekli su nam u ovom tužilaštvu.Violeta Mladenović sahranjena je na groblju u Kučevu, gde joj počivaju sestra, otac i majka.

Zla sudbina MladenovićaOTIŠLA MAJKA, PA ĆERKAIza Violete ostale su dve sestre i brat, izgubili su roditelje, a pre nekoliko godina u saobraćajnoj nesreći nastradala im je najmlađa sestra.- Ostali smo sami, očekivala sam da će se Violeta izvući, ali za nas kao da ne postoje bolji dani. Majku još nismo ožalili, od njene smrti nije prošlo ni pola godine - kaže Snežana jecajući.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja