Damjanu Šobiću iz Alkatraza određen pritvor!

Crna Hronika

Pripadnik Partizanove navijačke grupe ispitan pred istražnim sudijom u Kosovskoj Mitrovici

Damjan Šobić,

Uhapšeni Damjan Šobić

KOSOVSKA MITROVICA - Istražni postupak u toku.
Sudija Okružnog suda u Kosovskoj Mitrovici odredio je juče jednomesečni pritvor članu navijačke grupe Alkatraz Damjanu Šobiću (29) iz Beograda, koji je uhapšen u četvrtak.

- On je osumnjičen da je nezakonito posedovao i pokušao da upotrebi pištolj. Sada treba utvrditi da li je za njim Ministarstvo pravde Srbije raspisalo poternicu - izjavio je Šobićev advokat Dejan Vasić.

Podsetimo, pripadnici kosovske policije uhapsili su pre tri dana u stanu u Kosovskoj Mitrovici Partizanovog navijača, kod koga je pronađen pištolj iz kojeg je, navodno, pokušao da puca na policiju.

Šobić je optužen da je sa Ljubomirom Markovićem Kićom, jednim od vođa Alkatraza, Draganom Miščevićem i Draganom Lovreom izazvao nerede na utakmici OFK Beograd - Partizan 31. avgusta 2008. godine. Ljubomir Marković Kića osuđen je na 30 godina zatvora zbog ubistva Brisa Tatona, a za Šobićem je 15. novembra prošle godine raspisana poternica zbog navijačkih nereda. Takođe se sumnja da je Šobić i jedan od osumnjičenih za ubistvo Ivana Perovića 2011.

(M. I.)

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Važno je da sporazum zaživi i da srpska zajednica pokaže želju za mirnim životom na KiM Milorad Dodik, predsednik RS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!