Hrvatska se brani sisama!

Domoljublje

Hrvatska se brani sisama!

Fudbal -
Navijačice fudbalske reprezentacije Hrvatske Viktorija i Jelena Mikša golim grudima su se "branile" od navijača Poljske i Irske na trgu u Poznanju

POZNANJ - Domoljublje! Navijačice fudbalske reprezentacije Hrvatske Viktorija i Jelena Mikša golim grudima su se "branile" od navijača Poljske i Irske na trgu u Poznanju, nekoliko sati, pre utzakmice u kojoj su fudbaleri Hrvatske sa 3:1 porazili Irce. One su verovatno ponukane slavom Paragvajke Larise Rikelme, koja je tokom Svetskog prvenstva 2010. godine u Nemačkoj, bujno poprsje reklamirala na svakom koraku, odmah pokazale čime raspolažu.

Dok se ludo zabavljala Jelena je zaboravila da kao radnik Ministarstva kulture Hrvatske, povede računa o ponašanju, pa će biti suočena sa disciplinskim postupkom po povratku na posao, jer je kako se navodi povredila ugled tela u kojem je zaposlena. Šta će biti sa Viktorijom, potpredsednicom omladine HDZ-a u Krapinsko-zagorskoj županiji, koja je Jelenina drugarica, za sada nije poznato.

Bilo, kako bilo, akcija dve Hrvatice bez obzira na to da li je izvedena svesno ili je preformans osmišljen u trenutku, za sada je najinteresantniji van sportski događaj na Evropskom prvenstvu, koje se igra u Poljskoj i Ukrajni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track