Iznad Sataninog gnezda

Komentar dana

Iznad Sataninog gnezda

Komentar dana -

Padamo, poniremo... Ovako je izgledala drama u avionu s predsednikom Nikolićem i svitom na putu za Rim. Ovaj, ispostavilo se, bizarni incident još jednom nam je pokazao tragikomično stanje u državi. I kakav je haos izazvao samo jedan let.Predsednik je krenuo kod pape Franje. Mnogi se više i ne sećaju kakve je sve gadosti govorio o poglavarima Rimokatoličke crkve ovaj recenzent knjige „Vatikan glavno satanino gnezdo“.

Taj isti Nikolić seo je u avion iz prošlog veka, šklopociju kojom se svakodnevno stavljaju životi na kocku. I to sve zbog demagogije da nema para za nabavku novih.

U letu ka „sataninom“ gnezdu svašta se izdešavalo. Predsednik i njegovi ljudi „prosuli“ su priču o drami nad Jadranom i dva minuta propadanja. Ispostavilo se da je bilo prosipanja, ali kafe. Ali ni tu nije kraj lažima, brukama i skandalima.

Iz Nikolićeve delegacije upiru prstom na ministarku saobraćaja da je ona obelodanila izveštaj. Potom je procurila još jedna priča, o žestokom unutarstranačkom sukobu predsednika i ministarke. Mnogo je sve ovo za tako malu zemlju.

Život u turbulenciji. Brišući let. Slobodan pad. Imaju li Srbi pilota u svom avionu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track