JELISAVETA NE ODUSTAJE OD POSLA: Teo mi ne brani da radim!
Foto: Dragana Udovičić, Profimedia

Opa

JELISAVETA NE ODUSTAJE OD POSLA: Teo mi ne brani da radim!

Stars -

Sigurno je da se neću odreći glume posle udaje. Nema potrebe za tim, kaže buduća Teova žena

Iako je posvećena organizaciji svadbe, zakazane za 25. jun, Jelisaveta Orašanin stiže i da glumi. Buduća supruga Miloša Teodosića juče je najavila predstavu „Totovi“, u kojoj igra jednu od glavnih uloga.Na druženje s medijima stigla je u potpuno prirodnom izdanju, nenašminkana, obučena u kežual varijantu. Nosila je majicu s natpisom „Another question, please“ (Neko drugo pitanje, molim), valjda da bi nam stavila do znanja da neće da govori o svadbi i odnosu s košarkašem. Nismo je poslušali.

- Sigurno je da se neću odreći glume posle udaje. Nema potrebe za tim - odgovorila je glumica na pitanje da li će zapostaviti posao posle venčanja s Teom.Ukoliko Jelisaveta bude uporna u tome, biće prinuđena da živi na dve adrese, pošto njen budući suprug već godinama igra u moskovskom klubu CSKA.

(VIDEO) JELISAVETA JE AKTIVNA TRUDNICA: Ne izbija iz TERETANE, a evo koji MUŠKARAC vežba sa njom!

Ništa od trudnoćeUDAJEM SE NA PRAZAN STOMAK!Pitali smo Jelisavetu da li je u drugom stanju, odnosno da li je beba možda razlog što su ona i Teo požurili s venčanjem. Ona je na to odgovorila šaljivo:- Nisam trudna, udajem se na prazan stomak!

MILOŠ TEODOSIĆ NE ŽALI NOVAC: Evo koliko će koštati Jelisavetina VENČANICA! ŠOK!

Lj. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track