Prikaži najnovije vesti
pasoš, falsifikat, feribot, ukrcavanje, policija, Crna Gora,
Težak udes

Kruševac: Priveden zbog izazivanja saobraćajne nesreće

Crna Hronika 1

U udesu automobila i kamiona, u nedelju uveče, jedna osoba je izgubila život, a tri su zadobile teške telesne povrede

KRUŠEVAC - Kruševačka policija odredila je zadržavanje I.S. (23) zbog sumnje da je izvršio krivično delo - teška dela protiv bezbednosti saobraćaja, saopšteno je iz Policijske uprave povodom saobraćajne nezgode koja se u nedelju uveče dogodila u tom gradu.

U udesu, koji se dogodio oko 18.45 časova u Ulici Ljube Tripkovića, jedna osoba je izgubila život, a tri su zadobile teške telesne povrede, potvrdio je načelnik kruševačke policije Miljan Petrović.

Do nesreće je došlo kada je vozač putničkog automobila I.S. iz Kruševca udario u teretno vozilo kojim je upravljao M.M. (58) iz Kruševca, navodi se u saopštenju policije i dodaje da je u nesreći poginuo vozač teretnog vozila, dok su teške telesne povrede zadobile tri putnice.

“Dve povređene putnice su zadržane na lečenju u kruševačkom Zdravstvenom centru, dok je treća prevezena u Kliničko - bolnički centar Niš”, dodaje se u saopštenju.

Uviđaj je izvršio istražni sudija Osnovnog suda u Kruševcu, u prisustvu zamenika Osnovnog javnog tužioca i službenika saobraćajne policije.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir