"NEISPAVANA HRONIČNO" Aleksandra Nikolić pokazala atmosferu iz doma nakon što je postala mama (FOTO)
Foto: Printscreen

"NEISPAVANA HRONIČNO" Aleksandra Nikolić pokazala atmosferu iz doma nakon što je postala mama (FOTO)

Stars -

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Nikolić pre nekoliko dana rodila je ćerku kojoj su dali ime Leona.

Aleksandra Nikolić, Filip Car
foto: Nenad Kostić, Petar Aleksić, Shutterstock

Aleksandra se sada suočila sa "slatkim mukama" roditeljstva, a to je nespavanje prvih par meseci, a ona je sada objavila snimak na mrežama i požalila se svima.

Naime, ona se snimila uz pesmu Riblje čorbe "Dobro jutro", a zbog njenog opisa svi su pretpostavili da danima ne spava zbog naslednice.

- Neispavana hronično - napisala je Nikolićeva.

Aleksandra Nikolić
foto: Printskrin/Instagram

- Iscrpljen sam, baš sam umoran. Poslednjih dana nisam spavao po tri sata. Aleksandra i beba su u Beogradu, Aleksandra se oporavlja od carskog reza. Kada sve to prođe, ostaje nam da rešimo papire za Leonu, pa da beba dođe ovde da živi kao kraljica. Idem uskoro dole. Ovo se sve desilo u pravom momentu, tek počneš da živiš kad dobiješ decu. Sada imam zdraviji i bolji prioritet, više nisam sam. Ja sam bebu jedva uzeo u ruke, nisam znao kako bih - rekao je Filip.

Filip Car, Aleksandra Nikolić
foto: Instagram

Aleksandra o imenu ćerke i porođaju

- Zajedno smo se dogovorili. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica - rekla je Nikolićeva, pa otkrila i kako je protekao porođaj.

- Malo mi je gvožđe opalo. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe. Oporavljam se stvarno - kazala je Aleks, a onda se dotakla odnosa sa Filipom Carem:

Aleksandra Nikolić
foto: instagram printscreen/filip_car_capo_ck

- Naravno, sve je u redu. Zaljubio se u bebu, kao i ja. Tek sam sad osetila tu pravu ljubav i emociju - rekla je ona u emisiji "Premijera-Vikend Specijal".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:05

Evo kako Filip Car brine o bolesnoj Aleksandri Nikolić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track