Biljana Stojanović otkriva

Majka Žarka Stojanovića: Mog sina su naterali da bude gej!

Stars

Autor:

Žarka producenti francuskog „Velikog brata“ nagovorili da se deklariše kao homoseksualac i on uspešno igra tu ulogu i sada, kaže majka blizanaca iz kuće na Košutnjaku

Žarko Stojanović, majka Biljana Stojanović, Veliki brat, gej, homoseksualac

Žarko se u francuskoj opuštao uz muški striptiz

Iskreno!
Žarko Stojanović, učesnik „Velikog brata“, morao je da se deklariše kao homoseksualac zbog posla. Majka Biljana objašnjava kako je jedan od njenih blizanaca postao gej.
- Žarko ima devojku već osam godina. Zove se Žudit, pravoslavne je vere i veoma je drag gost u našem domu u predgrađu Pariza.

Još ne žive pod istim krovom, ali sve ide ka tome. Moje sinove su producenti francuskog „Velikog brata“ naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke - jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene.

On trenutno samo dobro igra tu ulogu - naglašava Biljana i tako opravdava fotke koje se mogu pronaći, a na kojima je Žarko u zagrljaju s muškarcima i nakon završetka rijalitija u Francuskoj.Njoj je drago što se njen drugi sin Željko druži s Avom.

- Ne bih imala ništa protiv da je dovede kući. Ava me mnogo podseća na mene kad sam bila mlada. Izuzetno je luckasta i devojka je koju prosto ne možete da ne zavolite. Željko je izuzetno neozbiljan. Imam utisak da se neće skoro oženiti. Voli da menja devojke svaki drugi dan - kaže Biljana.

Željko i majka Biljana zoom Željko i majka Biljana
Žudit je devojka sa kojom je Žarko u vezi osam godina zoom Žudit je devojka sa kojom je Žarko u vezi osam godina
Žarko sa prijateljem u klubu zoom Žarko sa prijateljem u klubu

Maji bih nalupala šamare

Biljana kaže da bi volela da dođe u Srbiju samo da upozna Maju Nikolić:
- Ne verujem da ću doći u Beograd zbog posla, ali bih volela da dođem samo zbog Maje Nikolić. Želja mi je da joj ispred kamera nalupam nekoliko šamara. Vređa moju decu da nisu veliki Srbi, a Željko u francuskoj verziji „Velikog brata“ nije skidao majicu s likom Novaka Đokovića i stalno je isticao da je Srbin i Zemunac.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

To je već tradicija u NBS. Ovo je nešto što bode oči i smeta javnosti i primer da se ne sprovode mere štednje Branko Radun, politički analitičar

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!

Testirajte novu verziju portala

Kurir Beta
Klikni ovde