Biljana Stojanović otkriva

Majka Žarka Stojanovića: Mog sina su naterali da bude gej!

Stars

Autor:

Žarka producenti francuskog „Velikog brata“ nagovorili da se deklariše kao homoseksualac i on uspešno igra tu ulogu i sada, kaže majka blizanaca iz kuće na Košutnjaku

Žarko Stojanović, majka Biljana Stojanović, Veliki brat, gej, homoseksualac

Žarko se u francuskoj opuštao uz muški striptiz

Iskreno!
Žarko Stojanović, učesnik „Velikog brata“, morao je da se deklariše kao homoseksualac zbog posla. Majka Biljana objašnjava kako je jedan od njenih blizanaca postao gej.
- Žarko ima devojku već osam godina. Zove se Žudit, pravoslavne je vere i veoma je drag gost u našem domu u predgrađu Pariza.

Još ne žive pod istim krovom, ali sve ide ka tome. Moje sinove su producenti francuskog „Velikog brata“ naterali da se jedan od njih izjasni kao gej. Hteli su braću da predstave kao izuzetno različite momke - jednog kao nekog ko voli muškarce, a drugog koji simpatiše žene.

On trenutno samo dobro igra tu ulogu - naglašava Biljana i tako opravdava fotke koje se mogu pronaći, a na kojima je Žarko u zagrljaju s muškarcima i nakon završetka rijalitija u Francuskoj.Njoj je drago što se njen drugi sin Željko druži s Avom.

- Ne bih imala ništa protiv da je dovede kući. Ava me mnogo podseća na mene kad sam bila mlada. Izuzetno je luckasta i devojka je koju prosto ne možete da ne zavolite. Željko je izuzetno neozbiljan. Imam utisak da se neće skoro oženiti. Voli da menja devojke svaki drugi dan - kaže Biljana.

Željko i majka Biljana zoom Željko i majka Biljana
Žudit je devojka sa kojom je Žarko u vezi osam godina zoom Žudit je devojka sa kojom je Žarko u vezi osam godina
Žarko sa prijateljem u klubu zoom Žarko sa prijateljem u klubu

Maji bih nalupala šamare

Biljana kaže da bi volela da dođe u Srbiju samo da upozna Maju Nikolić:
- Ne verujem da ću doći u Beograd zbog posla, ali bih volela da dođem samo zbog Maje Nikolić. Želja mi je da joj ispred kamera nalupam nekoliko šamara. Vređa moju decu da nisu veliki Srbi, a Željko u francuskoj verziji „Velikog brata“ nije skidao majicu s likom Novaka Đokovića i stalno je isticao da je Srbin i Zemunac.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (53)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • kameleonović

  kameleonović

  Potvrdjujem zbog njih sam gledao taj program u fr, momci nisu ništa šišali po celog dana pustali našu muziku i nosili majice naše, već su i na našem jeziku počeli da pričaju ali im se bilo zabranilo,

  206 Odgovori 
 • SilvijaSilvija

  SilvijaSilvija

  zarko je imao u to vreme jaku grupu prijatelja koji su bili aktivni na forumima i bez obzira na zelju v.b u francuskoj svi su znali da on nije gey
  ono sto je bilo nama iz dijaspore vazno je to sto su svuda govorili ponosno da su srbi a s obzirom da su imali ogromne simpatije u fr, to je stvarno imponovalo i hvala im na tome
  mama biljana, nisu vas ... više obrukali oni su sasvim ok momci i veoma su simpaticni

  171 Odgovori 
 • Danim

  Danim

  Ocigledno je da je Zarko homo,skroz ga odaje gestikulacija.Bez obzira,decko je skroz zanimljiv lik...Mnogo zanimljiviji od ovih samozvanih VIP smaraca!

  143 Odgovori 

Poslednji komentar

 • nafrakana

  nafrakana

  Ni ja ne bih volela da moj sin ima te afinitete, jer bih volela da imam unucice... Ali ja se mog deteta nikada ne bih odrekla, pa moj sin je moje meso... Zelja mog zivota... Najbitnije je da bude DOBAR COVEK!!!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!