NAPADAČ NA DANILOVIĆA: Branko Filipović poznat po potezanju sekira i satara!

I ranije akter incidenata

NAPADAČ NA DANILOVIĆA: Branko Filipović poznat po potezanju sekira i satara!

Crna Hronika -
On je 30. marta prošle godine uhapšen u Majamiju zbog pijanstva, a policija mu je tada na teret stavila i opiranje prilikom hapšenja

BEOGRAD - Policija i dalje traga za Brankom Filipovićem!Branko Filipović Fido, koji je u petak uveče nožem izbo svog prijatelja Predraga Danilovića, predsednika KK Partizan, odranije je poznat po incidentima i tučama, a pre nekoliko godina je osuđen i na uslovnu kaznu zbog nasilničkog ponašanja!- Filipoviću ovo nije prvi put da se s nekim sukobi. On je i ranije učestvovao u tučama i koristio oružje, čak se pričalo da je u nekim obračunima u svom restoranu „Kafanica“ vadio sekire, noževe, satare - hvatao se za inventar koji bi mu se našao pod rukom - tvrdi izvor Kurira i dodaje da je 30. marta prošle godine Filipović uhapšen u Majamiju zbog pijanstva, a policija mu je tada na teret stavila i opiranje prilikom hapšenja. Nakon što je u noći između petka i subote povredio svog kuma Predraga Danilovića, Filipović je pobegao.- On je najavljivao da će se u pratnji advokata pojaviti u policiji, ali to se nije desilo, pa je policija za poternicu. Prethodnih nekoliko dana razgovarali smo sa članovima njegove porodice i oni su rekli da ne znaju gde je. Verujemo da se krije negde u Srbiji - kaže sagovornik Kurira.(E. K.)

Danilović nas nije ometaoMUP Srbije saopštio je juče da Danilović nije ometao policiju.- On se nakon incidenta u toku noći sam javio u Urgentni centar, gde je zatražio lekarsku pomoć, a po ukazanoj pomoći dao je izjavu policiji - piše u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track