Negotin: Devojčice tukle i ošišale drugaricu zbog FB

Crna Hronika

Autor:

Prema saznanjima dve devojke koje su se osetile uvređene sačekale su trinaestogodišnjakinju posle škole, odvukle je u stan jedne od njih, a nakon fizičkog maltretiranja ošišale su je do glave

kosa, češljanje, frizer, šišanje

Ilustracija

NEGOTIN - Jedna maloletnica iz Negotina je uhapšena zbog sumnje da je sa svojom drugaricom fizički zlostavljala trinaestogodišnju sugrađanku zbog toga što ih je vređala na fejsbuk stranici, saznaje Beta u policiji.
Prema saznanjima dve devojke koje su se osetile uvređene sačekale su trinaestogodišnjakinju posle škole, odvukle je u stan jedne od njih, a nakon fizičkog maltretiranja ošišale su je do glave i u tom stanju izbacile napolje.

Roditelji devojčice koja je bila žrtva zlostavljanja slučaj su prijavili policiji, koja je reagovala lišenjem slobode jedne od njih, dok je druga, prema nezvaničnim informacijama, doživela stres zbog čega je primljena u bolnicu. Ovaj slučaj je preuzelo Više tužilaštvo u Negotinu, a uključen je i Centar za socijalni rad u tom gradu.

 

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Savet vozačima je da putuju danju jer najrizičnije doba je kada noć prelazi u dan Damir Okanović, Komitet za bezbednost saobraćaja

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!