Nemanjina postaje rijaliti

Komentar dana!

Nemanjina postaje rijaliti

Komentar dana -

Ekipa iz Lisovića našla se na velikim mukama jer za naslovne strane i gledanost mora da se takmiči sa timom iz Nemanjine 11, koji preti da, zahvaljujući sve češćim međusobnim prepucavanjima, preuzme primat i postane najpraćeniji srpski rijaliti pod naletom afera, svađa i optužbi.

Ministri i ministarke, istina, ne mogu da se koriste silikonima i „ratnim“ pričama kao oni u Lisoviću, ali im taktike ne manjka.

Kao i na „Farmi“, i u Vladi su se u poslednjih nekoliko dana izdvojili „favoriti“ - Kori Udovički, koja je u rijaliti kročila nevoljno i usvojila metod pobednika prvog „Velikog brata“ Ivana Ljube - ćuti, ne priča ni kad treba, a kamoli kad ti sestru optužuju za reketiranje države.

Tu je i Aleksandar Vulin, čija je taktika popljuj koga stigneš, izrazi podršku premijeru i stigni do finala.Neće se dopasti pojedinima ova postavka stvari, ali sve dok su svađe i podmetanje nogu fokus ministara, bolju ne zaslužuju.

I zato je preko potrebno nominovati neke ministre, promeniti malo ekipu, pa da neki budući pričaju koliko su uradili, a ne koliko drugi nisu. Da li su izbori neophodni, saznaćemo u finalu 15. oktobra. Do tada, ko živ - ko mrtav.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track