(VIDEO) MALU MEDI NESTALU PRE 10 GODINA TRAŽE NA GRANICI SA SRBIJOM: Potraga za misterioznom ženom u ljubičastom!
Foto: Youtube/Printscreen

novi trag

(VIDEO) MALU MEDI NESTALU PRE 10 GODINA TRAŽE NA GRANICI SA SRBIJOM: Potraga za misterioznom ženom u ljubičastom!

Planeta -

Detektivi koji istražuju nestanak Medlin Meken traga za ženom koja se smatra 'ključnim svedokom'. Oni su u potrazi za Megi stigli do granica Srbije, tačnije u Bugarsku gde ispituju novi trag.

Britanski istražioci u Bugarskoj traže misterioznu "ženu u ljubičastom", za koju veruju da može da razreši slučaj i da raspolaže dokazima vezanim za nestanak trogodišnje Medlin pre 10 godina.

Ona je živela u blizini letovališta Praja de Luz iz kojeg je Medlin nestala u maju 2007. godine. Žena je međutim napustila zemlju ubrzo posle smrti supruga i policija još uvek traga za njom i ne zna gde se trenutno nalazi.

Britanski tabloid "San" je otkrio da je muž dotične žene, koji je preminuo, bio osuđivani pedofil. Prema najnovijim informacijama, bračni pari je radio u apartmanu hotela iz kog je Medlin nestala.

Konobarica koja je radila s njima je rekla da je "žena u ljubičastom" viđena u lokalu u kome je Medlin bila s roditeljima. Meštani su sve ovo prijavili policiji odmah posle nestanka devojčice, ali niko ništa nije preduzeo sve dok službenici Skotland jarda nisu ponovo preispitali izjave!

Novi trag koji je tek nedavno otkriven odveo je policiju u istočnu Evropu, u Bugarsku, jer je policija prošlog meseca identifikovala ključnu osobu, ženu u ljubičastom iz Bugarske, koja bi mogla da razreši slučaj star jednu deceniju, kako otkriva izvor blizak Skotland jardu.

Da podsetimo, roditelji Kejt i Geri, večerali su kada je Medlin 3. maja 2007. nestala iz sobe u kojoj je spavala sa blizancima. Kada se Kejt vratila oko 22 sata da proveri decu, videla je da nema ćerke. Ovaj slučaj je jedan od najvažnijih u modernoj istoriji kada je reč o nestanku osoba.

Kurir.rs/San

Foto printscreen tweet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Pakleni puč u SPS! Šta to Ružić sprema Dačiću?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track