(FOTO) UBILA SEBE I SINA (8): Muž joj se rugao posle operacije nosa i govorio da je kao svinja!
Foto: Printscreen Twitt

porodična tragedija u rusiji

(FOTO) UBILA SEBE I SINA (8): Muž joj se rugao posle operacije nosa i govorio da je kao svinja!

Planeta -

Аna Ozigova (33) je skočila u smrt držeći u naručju svog sina (8) jer joj s enjen suprug danima podsmevao posle operacije nosa koju je uradila.

Ana je pala u depresiju posle prilično loše urađene plastične operacije nosa, a uz sve to suprug Oleg Ponomarev joj je danima, grokćući, govorio kako izgleda kako svinja.Prijatelji kažu da je upravo ta operacija bila je okidač za raspad njenog braka, a kasnije i tragediju koja se desila.

Ana je sebi i svom sinu presudila u četvrtak, skočivši sa balkona zgrade u Omsku gde je živela. Ona je ostavila i oproštajnu poruku u kojoj je objasnila zašto se odlučila na ovaj užasan čin.

Na društvenim mrežama ona je napisala da joj je hirurg rekoa da njen nos nije najsavršeniji, i da može to da popravi tako što će ga korigovati samo jedan milimetar. Posle operacije Ana je napisala:

“Ne mogu da se nasmejem. sada su mi nozdrve velike kao da sam svinja. Moj osmeh je sada kao da se mrštim jer mi je uklonjen mišić iznad usne.

Moj muž kad god me vidi grokće kao svinja. Ne mogu da prihvatim da ću biti ovakva zauvek. Imam dete, a ja živim za njega. Idem kod psihologa”.

Međutim kada je muž napustio Anu, i započeo pravnu bitku da joj oduzme sina, Ana je pala u očaj i to je bio okidač za skok u smrt zajedno sa detetom.

“Samo sam htela sreću, dobrotu i mir za sina Gleba. Али, on je odrastao uz svađe”, napisala je Ana pre nego je skočila sa balkona.

(dailymail.co.uk)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track