MANIPULACIJE JOJ DOŠLE GLAVE: Hilari i Tramp izjednačeni!
Foto: Reuters

Preokret

MANIPULACIJE JOJ DOŠLE GLAVE: Hilari i Tramp izjednačeni!

Planeta -

VAŠINGTON - Šanse za pobedu na predstojećim američkim predsedničkim izborima kandidata Hilari Klinton i Donalda Trampa su praktično podjednake, pokazuju najnovija istraživanja.

Anketa Vašington posta i televizije Ej-Bi-Si njuz pokazuje da kandidatkinja demokrata vodi ispred republikanskog kandidata za samo jedan odsto.

Ispitivanja javnog mnjenja ova dva medija koliko prošle nedelje su pokazivali da Hilari vodi sa 45 odsto ispred Trampa (33 odsto).

Precizira se da je od 1.160 ljudi, koliko je učestvovalo u anketi, 46 odsto ispitanika glas dalo Klintonovj, dok je 45 odsto ispitanika poverenje ukazalo Trampu, prenosi Sputnjik.

BRAK ISPUNJEN PERVERZIJAMA I PEDOFILIJOM PRETI HILARI Da li je ovo kraj njenog puta ka Beloj kući?

Istovremeno, Los Anđeles tajms sproveo je sopstvenu anketu, prema kojoj je 46 odsto ispitanika glas dalo Trampu, dok je 44,1 odsto ispitanika poverenje ukazalo Klintonovoj.

Hilari Klinton je dobrim delima gradila kampanju napadajući Donalda Trampa za seksualno nasilje nad ženama, ali afera oko zloupotrebe i manipulacije serverom i mejlovima u vreme kad je bila američki državni sekretar, a koje je FBI ponovo otvorio, ipak su izbile u prvi plan.

Predsednički izbori će u SAD biti održani 8. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track