PRIZOR KOJI BUDI NAJGORA MOGUĆA SEĆANJA: Posle dugo vremena pravi Ronaldo pokazao svoja kolena - IZGLEDAJU JEZIVO!
Foto: Printscreen

EL FENOMENO

PRIZOR KOJI BUDI NAJGORA MOGUĆA SEĆANJA: Posle dugo vremena pravi Ronaldo pokazao svoja kolena - IZGLEDAJU JEZIVO!

Fudbal -

Legendarni Brazilac Ronaldo Luis Nazario de Lima je sigurno jedan od najboljih napadača svih vremena, a da nije bilo silnih povreda, mnogi veruju da bi postao GOAT svetskog fudbala.

Ljubitelji fudbala i dan danas se pitaju gde bi mu bio kraj da je imao zdrava olena ili bar uslove oporavka koje danas imaju profesionalni fudbaleri.

Ronaldo danas ima 47 godina i trudi se da uživa u zasluženoj penziji. Zbog posledica teških operacija kolena koje je imao u karijeri više ne može da igra fudbal, pa se rekreativno bavi tenisom.

Ronaldo Nazario da Lima
foto: Printscreen

Pre nekoliko nedelja igrao je sa čuvenim teniskim trenerom Patrikom Muratoguluom, koji je na društvenim mrežama objavio snimak njihovog zanimljivog razgovora.

@patrickmouratoglou A private chat with a legend is something you never want to miss. After my tennis session with Ronaldo🇧🇷, the legendary football player, have a listen to what we shared. #tennis #football #tennislife #ronaldo #sportstiktok ♬ son original - Patrick Mouratoglou

Veliku pažnju privukao je izgled Ronaldovih kolena, koja i dalje izgledaju jezivo. Na njegovom desnom kolenu je ožiljak dug 15-ak centimetara.

Jedan od najboljih napadača svih vremena imao je stravične povrede oba kolena. Prvu je doživeo 1999. u utakmici protiv Lećea, a nakon nekoliko meseci pauze zbog pokidanih ligamenata levog kolena, čuveni igrač se u aprilu 2000. vratio na teren. Međutim, već u prvoj utakmici El Fenomeno je pokidao ligamente i desnog kolena. Pokušao je da napravi dribling u duelu protiv Lacija i koleno je jednostavno puklo.

Uspeo je da se vrati na teren, ali nikada više nije bio isti. Ipak, uprkos svemu uspeo da Brazil odvede do titule prvaka sveta 2002. Igrao je potom uspešno za Real Madrid, Milan i Korinthijans, gde je 2011. godine završio karijeru.

Kurir sport/J.M.

00:21

Kristijano Ronaldo pokazao mišiće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track