VOZAČ AUTOBUSA NAPADNUT TOKOM VOŽNJE: Šokantna scena, jednom rukom drži volan, a drugom se brani od BRUTALNIH UDARACA (VIDEO)
Foto: YouTube/WRAL

neverica

VOZAČ AUTOBUSA NAPADNUT TOKOM VOŽNJE: Šokantna scena, jednom rukom drži volan, a drugom se brani od BRUTALNIH UDARACA (VIDEO)

Planeta -

Pomahnitali putnik napao je vozača gradskog autobusa tokom vožnje u Oklahoma Sitiju!

Na šokantnom snimku incidenta, koji se dogodio u sredu, vidi se kako Tajron Herison, koji ima 23 godine, prilazi vozaču i nakon kraćeg razgovora počinje da viče. Ubrzo dolazi i do fizičkog obračuna, a vidi se kako vozač jednom rukom pokušava da drži volan dok se drugom brani od udaraca pomahnitalog putnika.

Srećom, prilazi jedan od putnika, koji odvlači Harisona od vozača, a samo nekoliko sekundi kasnije gradski autobus skreće sa puta i udara u lokalnu prodavnicu, navodi KFOR-TV. Samo pojas je spasio vozača da ne izleti kroz šoferšajbnu.

Mediji navode da je mladić hteo da izađe dok je autobus stajao na pružnom prelazu.

- Osumnjičeni je tražio da izađe na raskrsnici Britona i Vesterna. Vozač autobusa mu je rekao da ne može da stane van stanice - rekao je poručnik policije Oklahoma Sitija Džef Kuper.

Harison je pobegao, međutim, policija ga je brzo pronašla i uhapsila.

- Vozač je zadobio podlive i modrice. Odvezen je u medicinsku ustanovu i trenutno se oporavlja. Kad se nađete u takvoj situaciji, bez obzira na to koliko ste obučeni, veoma je teško pripremiti se da vas neko zaista napadne dok upravljate vozilom u pokretu - rekao je direktor odeljenja za javni prevoz i parking Džejson Ferbrače.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track