TAJNU ODNELA U GROB: Ubila muža i njegovo telo držala u bašti 18 godina
Foto: Youtube/Printscreen

Sve otkriveno posle njene smrti

TAJNU ODNELA U GROB: Ubila muža i njegovo telo držala u bašti 18 godina

Planeta -
Mnogi ovaj slučaj nazivaju savršenim ubistvom.

Kada je prošlog meseca nađen misteriozni kostur umotan u plastčnu foliju u jednom mirnom seocetu u Južnom Velsu, to je pokrenulo mnoge priče.

Naime, utvrđeno je da se radi o Džonu Sebajnu koji je nestao 1997. godine. Njegovi ostaci su pronađeni samo tri nedelje posle smrti njegove žene Lesli En. Policija je istražujući ceo slučaj uvidela da je preminula Lesli En zapravo glavni osumnjičeni.

Veruje se da je ubila svog muža i držala njegovo telo sakriveno u bašti čitavih 18 godina. Navodi se da je pokojni Džon radio kao vatrogasac, a njegov nestanak nikada nije prijavljen iako ga niko nije video sve ove godine.

"Molimo sve koji su poznavali ovaj par 1996-97. godine da nam se jave i pruže bilo kakve informacije", rekao je inspektor Garet Morgan.

Jedan od komšija je rekao: "Ne mogu da verujem da je telo bilo ovde sve ove godine.""Svi smo je poznavali. Bila je fina i imala zlatno srce. Ona je bila poslednja osoba od koje biste ovako nešto očekivali. Znali smo da je bila udata, ali smo mislili da je on jednostavno otišao ili nešto slično", rekla je još jedna žena iz komšiluka za Dejli Mejl.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track