(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ENGLESKINJU UNAKAZILI PRIJATELJI: Osam sati je tukli i urinirali po njoj
Foto: Printscreen/YouTube

Osuđeni na devet i po godina

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) ENGLESKINJU UNAKAZILI PRIJATELJI: Osam sati je tukli i urinirali po njoj

Planeta -
Nesrećna devojka je ispričala na sudu da je htela da skoči kroz prozor, samo da bi zaustavila agoniju kroz koju je prolazila

Jeziva sudbina Samer Greg (17) iz Engleske nedavno je uzdrmala javnost. Ova devojka je tek nakon punih devet godina od agonije kroz koju je prošla, skupila hrabrost da ispriča medijima šta su joj priredili do tada najbolji prijatelji.

Unakazili je najbolji prijatelji, Foto: Printscreen/YouTube
Unakazili je najbolji prijatelji, Foto: Printscreen/YouTube

Naime, njeni takozvani prijatelji su je 22. decembra prošle godine zatvorili u stan i bez ikakvog razloga je osam sati maltretirali i tukli metalnim i drvenim predmetima. Jedan od njih je čak snimao kamerom svoja zlostavljanja kao rođendanski poklon samom sebi. Nesrećna devojka je ispričala na sudu da je htela da skoči kroz prozor, samo da bi zaustavila agoniju kroz koju je prolazila. Njeni zlostavljači su prošle nedelje osuđeni na devet i po godina zatvora, a ona je tek tad skupila hrabrost da ispriča svoju priču.

"Želela sam da odem, ali nisu me puštali. Ejmi mi je blokirala izlaz. Počela je da me udara i gura me na zid. Udarali su me nogama i rukama i vikali. U jednom trenutku Džej me udario lancem za motocikle. Nije mi bilo jasno šta sam im učinila da me tako tuku. Džej je u jednom trenutku počeo da izvodi pokrete borilačkih veština. Rekao je da želi da isproba svoje veštine i da zato sve snima. Nisu mi dopuštali da sednem na kauč kako se ne bi zarazili. Rekli su mi da stanem na sve četiri noge kao pravi pas", ispričala je Samer.

"Džejms je počeo da urinira po meni, po mojoj kosi. Oko mi je bilo nateklo, pa su u njega iscedili limun. Ali najgore je bilo kad sam čula da planiraju da me ubiju", kaže ona.

Svi su na sudu priznali da su devojku zarobili i zlostavljali je. Ejmi Gejns (21) i Džejms Kaning (20) osuđeni su na po pet godina u ustanovi za mlađe prestupnike, a treći, Džej Blejds (20), u čijem stanu se sve događalo, osuđen je na četiri i po godine.

(Dejli Mejl)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track