Teška saobraćajna nesreća

Poginula dvojica mladića u udesu kod Uba!

Crna Hronika

Nesreća se dogodila u subotu uveče kad su se sudarili motor i automobil

teška saobraćajna nesreća, Ub, poginuli mladići,

Devojka i majka Nikole Simića u suzama

VALJEVO - Tragedija!
Nikola Simić (16) i Nikola Lazarević (19) su poginuli, dok su Miloš T. (20) i Marko A. (25) povređeni u teškoj nesreći na putu za Banjane kod Uba. Nesreća se dogodila u subotu uveče, kad su se pod zasad nerazjašnjenim okolnostima sudarili motor „honda“, kojim je upravljao Simić, i „fijat punto“, za čijim volanom je bio Miloš T.

- Začuli smo strahovit udarac i odmah smo istrčali iz kuće. Nikola je krvave glave ležao pored „punta“. Bez kacige, u majici, šortsu i papučama! Spasa mu nije bilo... Od siline udarca, automobil se prevrnuo na krov, a iz njega su dopirali jauci i zapomaganje! 

Potrčali smo da spasemo decu iz smrskanog „fijata“ - rekla je žena koja je među prvima došla na mesto nesreće.

Na zadnjem sedištu, bez svesti, ležao je Nikola Lazarević.

- Mladići u „puntu“ su zapomagali: „Secite ‘punto’! Spasite nam druga! Izvucite nas odavde“! Jedan je vikao da podignemo auto i da mu oslobodimo ruku. Suprug i ja smo izvukli dvojicu povređenih. Nisu prestajali da plaču. Njihovog druga, koji je bio pozadi, nismo smeli da diramo. Kasnije smo čuli da je umro na putu za bolnicu - ispričala je komšinica.

(Z. N.)

Nikola Simić i Nikola Lazarević zoom Nikola Simić i Nikola Lazarević

Majka Slavica: Bože, što mi uze sina!

- Bože, što mi uze Nikolu! Kako će majka sad bez njega! Koga će majka na prozoru da čeka! Majka te zvala, sine, ti se ne javljaš! Šta ću tvom bratu da kažem? Kako njega da spasem... - jaukala je neutešna Slavica, majka Nikole Simića.

Nikoli je pre desetak godina umro otac Preša. Od tada Slavica se mučila i trudila da dvojicu sinova školuje i izvede na pravi put. Mlađi sin tek je završio četvrti razred osnovne škole i rođaci su ga odveli kako bi ga zaštitili od velike tragedije.

- Prešo, što nisi mene odveo, što mi uze sina? - naricala je majka.

Nikola je kobne večeri odvezao kući devojku Višnju. 

- Višnja, sine, što pusti Nikolu da ide, što ga nisi zadržala! Šta ćemo nas dve sad bez njega? - plakala je Slavica grleći Nikolinu devojku.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (206)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • Ubljanin‚

  Ubljanin‚

  Simke je poginuo zato što nije imao poštovanja prema svom, ali ni prema tuđim životima. A to nepoštovanje se vidi i iz toga šta je od opreme nosio kobnog dana.
  Policija ga je zaustavljala i pisala kazne, ali svejedno se on vraćao na ulicu sa tim motorom za koji nije mogao da ima dozvolu.
  Mene posebno brine što ga sad njegovi drugari veli ... više čaju, praveći plodno tle u nekim budućim klincima koji će želeti da budu opasni kao Simke. Treba neko da kaže istinu, dečko je vozio motor ogromnom brzinom i naravno da po našim putevima nije moguće raditi dugo, a kako nesreća ne ide sama ginu i nedužni ljudi zbog te ludosti.

  220 Odgovori 
 • Bane

  Bane

  U papučama, maijici i šortsu se ne vozi ni bicikla a kamoli da sedneš na motor. Neverovatno koliko deca u tom dobu ne razmišljaju o osnovnim životnim stvarima.

  174 Odgovori 
 • Ubljanin3

  Ubljanin3

  Svi mi koji smo sa Uba znamo kakav je bio mali Simke. Jeste da o pokojniku ne treba ruzno govoriti,ali ovo se čak i moglo očeivati. Majka nije ništa kriva,dečko nema oca,krenuo je odavno stranputicom. Ona žena nije imala nad njim nikakvu kontrolu. Motor je kupio od para koje mu je poslala baba iz nemacke,nije hteo da ih ostavi za kucu nego je ... više spiskao za motor. Neko je gore napisao da ga njegovi drugovi veličaju,e to je najžalosnije trenutno. Nek' im je laka crna zemlja.

  161 Odgovori 

Poslednji komentar

 • ja

  ja

  simke pocivaj u miru

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Šešelj je prilika da se Srbija obračuna s prošlošću Bakir Izetbegović, član Predsedništva BiH

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!