PREGAZIO DVE DEVOJKE: Vozač-ubica Sanjin Sefić pravio se lud pred policijom!
Foto: Printscreen YouTube/TV1

Begunac iz BiH munjevito uhapšen u Novom Sadu

PREGAZIO DVE DEVOJKE: Vozač-ubica Sanjin Sefić pravio se lud pred policijom!

Crna Hronika -

Sanjin Sefić (25), koji se sumnjiči da je u Sarajevu pregazio dve studentkinje, rekao inspektorima da on nema veze s nesrećom

NOVI SAD - Sanjinu Sefiću (25), državljaninu BiH koji je uhapšen u Novom Sadu zbog sumnje da je kolima pregazio dve studentkinje na pešačkom prelazu u Sarajevu, a zatim pobegao u Srbiju, određen je ekstradicioni pritvor. Sefić se prilikom hapšenja pretvarao da ne zna o čemu se radi i da nije begunac.Kako saznajemo, Sefića su inspektori novosadske kriminalističke policije uhapsili u sredu oko 22 sata u centru grada. On je najpre bio lociran u Novom Pazaru, pa je praćen do Novog Sada.

Biće izručen Bosni- Kad su inspektori prišli osumnjičenom, on se ponašao hladnokrvno, kao da nije brutalno pregazio te devojke. Pravio se da on nije taj Sefić koga traži policija. Međutim, iako je pokušao da se pravi lud, policajci su ga priveli i ekspresno odveli u službene prostorije odeljenja kriminalističke policije radi utvrđivanja identiteta - kaže naš izvor iz istrage.Nakon što je utvrđeno da uhapšeni mladić jeste Sanjin Sefić, saslušan je kod sudije Višeg suda u Novom Sadu.- Već u ponoć bio je saslušan i određen mu je ekstradicioni pritvor koji neće trajati duže od dva meseca. Prošao kroz crvenoPodsetimo, Sefić je u ponedeljak oko 22 sata kod Zemaljskog muzeja u Sarajevu automobilom „golf 6“ usmrtio Editu Malkoč (24) iz Bosanske Krupe i Selmu Agić (21) iz Bugojna. Sefić je velikom brzinom projurio kroz crveno i pokosio dve najbolje drugarice dok su stajale kod pešačkog prelaza.

Disciplinski postupakGRANIČARI PUSTILI UBICU Slobodan Krstić, pomoćnik direktora Granične policije BiH, rekao je da je protiv četiri službenika koja su radila na prelazu Uvac u večeri kad je Sefić pobegao pokrenut disciplinski postupak. Oni se terete da su nizom propusta doprineli da vozač-ubica legalno pređe u Srbiju.

S. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track