Zrenjanin

Prijave protiv funkcionera LSV zbog Ursulesku

Srbija

Autor:

Funkcineri LSV Aleksandar Marton, Dejan Čapo i Dragan Nedeljkov, u vremenskom periodu od 6. jula do danas, su svakodnevno, po unapred postignutom dogovoru, remetili javni red i mir ugrožavajući bezbednost Ursulesku i njenih ukućana, navodi se u saopštenju Kabineta gradonačelnika Zrenjanina

 Zrenjanin, Lukrecija Ursulesku, nestala, pritisci,

ZRENJANIN - Kabinet gradonačelnika Zrenjanina danas je saopštio da je Skupština grada Policijskoj upravi podnela prekršajne prijave protiv više lica, među kojima i tri funkcionera Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) zbog osnovane sumnje da su u grupi remetili javni red i mir ugrožavajući bezbednost Lukrecije Ursulesku iz Ečke i njenih ukućana.

Pozivajući se na odredbe Zakona o javnom redu i miru, u saopštenju se navodi da su funkcineri LSV Aleksandar Marton, Dejan Čapo i Dragan Nedeljkov, kao i druga NN lica, u vremenskom periodu od 6. jula do danas, svakodnevno, po unapred postignutom dogovoru, u grupi remetili javni red i mir ugrožavajući bezbednost Ursulesku i njenih ukućana.

Kako se u prijavi navodi, lokalni funkcioneri LSV, koji su nakon što je odbornica njihove izborne liste Lukrecija Ursulesku na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Zrenjanina dala podršku za uspostavljanje vlasti u lokalnoj samoupravi, po unapred osmišljenom planu, protiv nje organizovali okupljanje članova LSV. Oni su ispred porodične kuće oštećenih uzvikivali osmišljenje parole, čime i danas ugrožavaju bezbednost Lukrecije Ursulesku i članova njene porodice, navodi se u saopštenju.

Kako je navedeno, Lukreciji Ursulesku su u više navrata stizale i SMS poruke pretećeg sadržaja, kao i telefonski pozivi od strane članova političke stranke LSV.

Posle javnih prozivki da je dobila 15.000 evra za promenu političkog "dresa" i da je nestala pre konstitutivne sednice gradske Skupštine 6. jula , Ursulesku se obratila sa govornice i objasnila da nije bila oteta već da se sklonila "od pritisaka" iz LSV.

Ona je rekla da odgovorno tvrdi da nije dobila novac od Gorana Kneževića (SNS), i da je na nju vršen veliki pritisak od strane funkcionera LSV da vrati mandat.

"Nuđeno mi je, da ću ako vratim mandat, dobiti zaposlenje u Direkciji za izgradnju grada", rekla je tada Ursulesku.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (3)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • posteni gradjanin2k

  posteni gradjanin2k

  Koliko mi vidimo da ovaj LSV treba zabraniti da postoje kao stranka jer su neodgovorni.

  2 Odgovori 
 • banopoljac

  banopoljac

  Ne bitno je ko je čiji funkcioner bitno je da svi treba da snose odgovornost za svoja dela,ako dobro radi nagradi ga a ako ne kazni ga.

  2 Odgovori 
 • Banacanin

  Banacanin

  LSV koristi najcrnje fasisticke metode zastrasivanja, nasilja i pretnji. Za ovo bi svuda u svetu bili zabranjeni kao politicka stranka, a pojedinacno bi svi zaradili visegodisnje zatvorske kazne!

  2 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Banacanin

  Banacanin

  LSV koristi najcrnje fasisticke metode zastrasivanja, nasilja i pretnji. Za ovo bi svuda u svetu bili zabranjeni kao politicka stranka, a pojedinacno bi svi zaradili visegodisnje zatvorske kazne!

  2 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Odbijao sam da budem ministar u prethodnim vladama, ali premijer kaže da sledeći put neću moći da odbijem Dragan Marković Palma, predsednik JS

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!