BRUKA NA SVADBI U BEOGRADU! Svekar i svekrva se obrukali na veselju, uvredili mladinu rodbinu! "Što smo uopšte došli" BEZOBRAZLUK
Foto: Shutterstock

sezona je počela

BRUKA NA SVADBI U BEOGRADU! Svekar i svekrva se obrukali na veselju, uvredili mladinu rodbinu! "Što smo uopšte došli" BEZOBRAZLUK

Društvo -

Sezona svadbi je počela početkom aprila, a mnogi mladenci su već napravili svoje veselje iz bajke.

Međutim, koliko god da se trude da ugode sebi i zvanicama uvek se među svatovima nađe neko ko će naći zamerku i baš o toj sitnici govoriti nakon svadbe.

O jednoj beogradskoj svadbi koja je održana u aprilu još uvek se priča i to zbog toga što su mladenci rasporedili goste tako da su mladini bili na jednoj strani svečane sale, a mladoženjiji na drugoj.

Inače, prema rečima komšiluka mlada je iz unutrašnjosti Srbije, dok je mladoženja rođeni Beograđanin. Mladina rodbina se uvredila i naljutila zbog tog odvajanja, a još više zbog ponašanja mladoženjine rodbine koja je sve vreme bila samo na svojoj strani i sa visine posmatrala prijatelje iz unutrašnjosti.

Svadba
foto: Shutterstock

- Restoran u kome su mladenci pravili svadbu bio je veliki i moderan. Sala je bila prostrana i bilo je dosta mesta. Međutim, ne znam čija je ideja bila da se fizički odvoje gosti. Mi smo bili na jednoj strani, a oni na drugoj. Kada smo ulazili to smo shvatili i mislili smo da neće biti problema. Međutim, kako je vreme odmicalo i kako su zvanice ustajale da igraju primetili smo da mladoženjina rodbina nije htela da se pomeri iz svog dela i da pozdravi najbliže mladine rođake - priča mladina komšinica iz unutrašnjosti i dodaje:

Svadba
foto: Shutterstock

- Sve vreme su bili u svom delu i popreko gledali nas. Osetili smo se nepoželjno i odbačeno kao da su nas i ogovarali tada. Bezobrazuk! Ne mogu da shvatim onu podelu... Oni su ipak Beograđani, a mi smo se osetili kao da smo ništa. Neki smo komentarisali i da smo se pokajali što smo uopšte došli. Jedini je mladoženja tu bio korektan jer se trudio da obiđe svakog, čak ni mladina svekrva i svekar nisu želeli da nas pozdrave. Ne znam zbog čega je sve to jer svoju snajku zaista vole i poštuju, ali njenu rodbinu očigledno ne podnose. Bolje da nas nisu ni zvali onda da dolazimo. Ne bi smo se osetili ovako poniženo... Obrukali su se.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja