Putin u vezi sa Anom Čepmen
Foto: REUTERS

Predsednik vara ženu

Putin u vezi sa Anom Čepmen

Planeta -
Prvi čovek Rusije već godinama u javnosti nije viđen sa ženom Ljudmilom. - Spekuliše se da je u vezi sa čuvenom špijunkom

MOSKVA - Ima neka tajna veza.Sadašnji premijer i budući predsednik Rusije Vladimir Putin (59) vara svoju ženu Ljudmilu (54), spekulišu ruski mediji. Ona se u poslednje dve godine pojavila samo dva puta s njim u javnosti, a mnogi veruju da je razlog njegova bliska veza sa špijunkom Anom Čepmen.Spekulacijama u vezi s Putinovom ljubavnom aferom doprineli su i napisi u štampi da Ljudmila, inače bivša hostesa u „Aeroflotu”, živi zaključana u vili vrednoj milion dolara na imanju manastira Jelizarov, nedaleko od granice s Estonijom.

Ovo, međutim, nije prvi put da se u Ruskim medijima piše o Putinovim ljubavnicama. Pre nekoliko godina štampa ga je spojila s bivšom gimnastičarkom, osvajačicom olimpijske medalje, Alinom Kabajevom (28), koja se pojavila i na naslovnoj strani ruskog Voga. Spekulisalo se da on sa njom ima čak i dete, što oboje negiraju, ali mnogi mediji i danas pišu o njihovoj ljubavnoj vezi.Prve priče o krizi u Putinovom braku pojavile su se 2008, kada je on napustio poziciju predsednika republike i kada je Ljudmila sama otišla u njegov rodni grad Sankt Peterburg, dok je on kao predsednik vlade ostao u Moskvi.Da bi zaustavili priče o navodnom razvodu, oni su se u javnosti pojavili zajedno 2010. i tada u jednoj TV emisiji odgovarali na pitanja građana. Ipak, neposredno pred Putinovu ponovnu inauguraciju za predsednika zemlje, koja bi trebalo da se održi 8. maja, priče o njegovom neverstvu ponovo su aktuelne iako se zna da će ga Ljudmila pratiti tokom tog važnog događaja.Sociolog Olga Krištranovkaja kaže da budući lider Rusije samo drži svoju suprugu van politike, isto kao što su to činili svi sovjetski predsednici.

Napušta stranku!Vladimir Putin napustiće mesto lidera partije Jedinstvena Rusija, a na njegovo mesto bi mogao da dođe aktuelni predsednik Dmitrij Medvedev. U stranci su naglasili kako je tradicija da predsednik države bude ličnost iznad stranke. Putin se od JR distancirao još tokom kampanje za izbore i nastupao je kao da je kandidat Sveruskog narodnog fronta jer, navodno, nije želeo da se njegovo ime povezuje s partijom koja je prethodno na parlamentarnim izborima izazvala sumnje u regularnost pobede.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track