Raskid posle tri godine

Rebraču ostavio dečko!

Stars

Autor:

Košarkaški trener Momir Gajić više nije mogao da trpi pritisak zbog njenog suđenja za proneveru 37 miliona dinara

Momir Gajić, Katarina Rebrača, dečko, raskid, suđenje,

Pukla tikva!
Košarkaški trener Momir Gajić raskinuo je tri godine dugu vezu sa manekenkom Katarinom Rebračom, saznaje Kurir od izvora bliskog sada već bivšem paru. Momir nije mogao da izdrži pritisak kome je bio svakodnevno izložen zbog suđenja Katarini za proneveru 37 miliona dinara. Upravo to je presudilo njihovoj ljubavi.

- Bili su savršen par! Bio je uz nju i kada joj je bilo najteže. Dok je bila u pritvoru 2010. nije mu padalo na pamet da je ostavi. Pružao joj je svu moguću podršku... Ali su se u poslednjih nekoliko meseci udaljili. Pritisak s kojim je živeo svakog dana zbog Katarininog problema sa zakonom nadjačao je emocije koje je gajio prema njoj. Pucanje veze bila je neminovnost. Pre dve nedelje seli su i razgovarali, i to je, po svemu sudeći, bio njihov poslednji razgovor. Katarina je teško podnela raskid, ali preživela je i teže momente u životu, pa će pregurati i ovo - kaže sagovornik Kurira.Katarina nije želela da komentariše navode našeg izvora.

D. Katić

Momir Gajić, košarkaški trener i odnedavno Rebračin bivši zoom Momir Gajić, košarkaški trener i odnedavno Rebračin bivši

Danas nastavak suđenja

Nekadašnja manekenka i vlasnica Humanitarnog fonda za borbu protiv raka dojke osumnjičena je za proneveru 37 miliona dinara, zbog čega je u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu provela pola godine. Suđenje će biti nastavljeno danas u Palati pravde.


Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (19)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • MASTER

  MASTER

  Da ima trunka pravde dotična bi bila u zatvoru , uzimati i varati je kažnjivo a varati bolesne e to je bezobrazno ,drsko i tužno . Treba sankcionisati za primer .

  37 Odgovori 
 • Aleksandar

  Aleksandar

  E....stvarno si naivan. Nju okrivljuju, o ona kao nevina? To je prevarant najgore vrste i treba da provede neko vreme tamo gde joj je mesto, a novac da joj se oduzme ili konfiskuje imovina.

  34 Odgovori 
 • Cimanje

  Cimanje

  Ne znam zašto ovu nazivate manekenkom? Poznato je da se dotična nikada nije bavila manekenstvom i da je to samo još jedna prevara od strane nje i njen majke.

  34 Odgovori 

Poslednji komentar

 • kriva je majka

  kriva je majka

  Ma ljudi sta vam je, pa nije ona krala te pare iz fonda nego ona njena prokleta majka Sandrina Bogunovic sa saradnicama ! Ona ceo zivot radi kao manekenka ima para, ima i svoju agenciju za modele dobro zaradjuje, nema potrebe da krade ! Sa druge strane njena majka koja zivi na cerkinoj grbaci i nema ni prebijene pare jedva je docekala da skida pare ... više sa racuna i da stavlja sebi u dzep. Katarina ne moze da ode na sud i da kaze jeste moja majka je krala stavite je u zatvor, kakva je takva ipak joj je majka. Ali bez obzira na sve Sandrina ima na kraju da fasuje duguuuu robiju, monstrum od zene, krade od bolesnih i trpa sebi u dzep !

  4 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Kad Hrvatska bude mogla da bez policije sačuva 10 ćiriličnih tabli, onda može da drži lekcije Srbiji Ivica Dačić šef srpske diplomatije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!