DNEVNI AVAZ: Bakir i Sebija cepaju SDA, a Izetbegović vodi opasnu politiku
Foto: Printscreen/ Youtube i Fonet, Foto: fonet, Printscreen YT

KAO U UZAVRELOM LONCU

DNEVNI AVAZ: Bakir i Sebija cepaju SDA, a Izetbegović vodi opasnu politiku

Bosna i Hercegovina -

Posle sumanutog vođenja SDA, potpune konfliktnosti i svađe sa svima i potpunog ignorisanja od međunarodne zajednice radikalnog člana Muslimanskog bratstva Bakira Izetbegovića, brod SDA zaljuljao se više nego što se može videti na osnovu "iftarskog jednoglasja", piše Dnevni Avaz.

U SDA ključa kao u uzavrelom loncu. Pokušaj Bakirove propagandne mašine da se priča o tobožnjem raspadu DF, SDP ili čak superstabilnog SBB, a ne o već samodevastiranoj SDA, providna je zamena teza da se sakriju vlastita bruka i propast. Stanje u SDA i u više kantona je loše.

Sejanje straha, montirani procesi i fizički napadi, zaustavljanje reformi, zloupotreba vere u dnevnopolitičke svrhe, Sebijino mahnitanje po zdravstvenom sektoru, čistke, zloupotreba pravosuđa, obaveštajne službe, kopiranje diktatorskih metoda i vezivanje za iransko-turski uticaj, pokazuju šta Izetbegović želi da napravi od BiH i Bošnjaka.

Posle 27 godina vlasti i guranja Bošnjaka i BiH udesno te sa sveopštom dijagnozom da je vodio opasnu politiku, Izetbegović nemirno dočekuje kraj mandata iduće godine.

(Kurir.rs/ Avaz.ba)

Foto: Printscreen/ Youtube i Fonet

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO: Kako bez kvalifikacija SNS kadar dobija direktorsku funkciju?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track