OPOZICIJA ZAHTEVA KAZNE ZA MINISTRA POLICIJE: Hitno podnesite ostavke zbog prebijanja naroda!
Foto: Reuters 2015

Udar

OPOZICIJA ZAHTEVA KAZNE ZA MINISTRA POLICIJE: Hitno podnesite ostavke zbog prebijanja naroda!

Crna Gora -
Pokazalo se da među policajcima postoje i klasični batinaši željni građanske krvi, koji su te večeri ukaljali policijsku uniformu prebijajući svakog koga su stigli, kaže Dragan Koprivica

PODGORICA - Ministar unutrašnjih poslova Raško Konjević i direktor policije Slavko Stojanović treba da podnesu ostavku zbog ponašanja pojedinih policijskih službenika prilikom razbijanja protesta Demokratskog fronta, smatraju u Demokratskoj narodnoj partiji (DNP).

"Nakon razbijanja protesta u javnosti su osvanuli zapanjujući snimci policijskog orgijanja po Podgorici i prebijanja građana. Pokazalo se da među policajcima, koji respektuju svoju uniformu, koji od tog složenog posla izdržavaju familije, postoje i klasični batinaši željni građanske krvi, koji su te večeri ukaljali policijsku uniformu prebijajući svakog koga su stigli po ulicama", rekao je Dragan Koprivica, šef medijskog centra DNP.

"Konjević i Stojanović bi kao moralni čin trebalo da podnesu neopozive ostavke zbog divljanja policijskih grupa nalik na vandalske horde i kaznene odrede", kazao je Koprivica.Inače, opozicioni Demokratski front skupom u Herceg Novom nastavio je proteste protiv vlade.

"Naš plan uključuje i oblike građanske neposlušnosti kao legitimne demokratske borbe protiv režima premijera Mila Ðukanovića", saopšteno je iz DF.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track