OVOM SE NIJE NADAO: Gost ostavio negativnu recenziju na sajtu restorana, posle nekog vremena stigao mu je ŠOKANTAN ODGOVOR
Foto: Profimedia

ŠOK

OVOM SE NIJE NADAO: Gost ostavio negativnu recenziju na sajtu restorana, posle nekog vremena stigao mu je ŠOKANTAN ODGOVOR

Hrvatska -

Splitski podforum na Redditu iznedrio je pomalo šokantan odgovor splitskog ugostitelja na negativnu recenziju.

Na komentar u kojem se gost žalio na lošu testeninu sa kozicama, odgovorio je najblaže rečeno neobičnim pitanjem - zanimalo ga je da li je gost zaboravio da popije terapiju koju mu je lekar propisao.

Nezadovoljni gost je u svojoj recenziji naveo da je pica koju su naručili bila dobra, ali je testenina sa kozicama, koja je tog dana bila na listi specijaliteta restorana, za samo deset minuta stigla na sto. Ipak, izgleda da ih to jelo nije impresioniralo. Kažu da je bila bezkusna, a kozice je trebalo da traže na tanjiru pomoću lupe.

Odgovor ugostitelja prenećemo u celini, jer se ovako nešto zaista retko može videti.

- Da li ste zaboravili da uzmete terapiju koju vam je lekar propisao? Konobar je rekao da vam je veoma neprijatno, što vam je devojka objasnila da imate psihičkih problema, da ste nervozni.

Naša testenina je uvek ista i dobra, i nije testenina sa škampima, već sa malim kozicama, a vi ih naravno niste videli jer su male i drugačijeg ukusa od škampa. Ove godine smo prodali hiljade istih testenina i dobili samo pohvale. Pozdrav od osoblja restorana - napisao je.

Komentari na Reddit-u su dodali malo više čitavoj priči. Jedan od komentatora je napisao da će odmah napisati recenziju, samo da vidi kako će (i da li uopšte) vlasnik na nju odgovoriti. Na to mu je korisnik koji je objavio ceo slučaj rekao da ako zaista planira ovo da uradi, svakako treba da sakrije svoj identitet.

(Kurir.rs/ Slobodna Dalmacija/ Preneo: T.A.)

Bonus video:

00:39

KADA DOĐETE U RESTORAN, OBAVEZNO OVO PITAJTE KONOBARA prof. dr Perišić o unosu plastike: Deco, igrajte se sa drvenim igračkama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track