HTEO DA UBIJE SEBE I KOMŠIJE: Ostavila ga devojka pa razneo zgradu plinskom bocom!
Foto: Printscreen Jutarnji/snimak čitaoca

EKSPLOZIJA U ZAGREBU

HTEO DA UBIJE SEBE I KOMŠIJE: Ostavila ga devojka pa razneo zgradu plinskom bocom!

Hrvatska -
Stanari pričaju da je muškarac koji je izazvao eksploziju dok su ga iznosili iz stana teško povređenog i dalje vikao da želi da umre

ZAGREB - Stanari zgrade Siječanske ulice u Zagrebu, u kojoj je u petak oko 16 sati eksplodirala plinska boca, još se oporavljaju od šoka. Sa teškim opekotinama u bolnicu je prebačen i mladić koji je izazvao ovu nesreću. U bolnici je završilo još nekoliko stanara koji su se nagutali dima i jedan vatrogasac, zbog dehidracije.

"Ostavila ga je devojka pa je hteo da se ubije. Spojio tri plinske boce, ali srećom je eksplodirala samo jedna, inače bi u vazduh otišlo pola zgrade", kaže jedna od stanarki.

Vatrogasci su dizalicom morali da evakuišu stanare preko krova i sa balkona. Stakla na prozorima su popucala i popadala u park. Na sreću u njemu nije bilo dece jer je bilo jako toplo napolju pa su bili u kućama.

foto 24sata/snimak čitaoca
foto 24sata/snimak čitaoca

" Bila sam u svom stanu na četvrtom spratu kad je odjednom nešto grunulo i počeo da kulja dim. Otvorila sam ulazna vrata i videla gusti crni dim kroz koji nije moglo da se ide. Pobegla sam na balkon gde sam sačekala vatrogasce. Oni su me spustili merdevinama sa sprata. I ostale stanare su evakuisali preko balkona mog stana", posvedočila je stanarka.

Stanari pričaju da je muškarac koji je sve ovo uradio zbog devojke, koja ga je ostavila kad su ga iznosili iz stana vikao da želi da umre.

"Ne znam samo zašto smo svi mi trebali da mu pravimo društvo" - kažu šokirani stanari.

(24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track