Saobraćaj pojačan

Zadržavanja na Horgošu do tri sata

Društvo

Autor:

Na Batrovcima se na ulazu u Srbiju čeka oko 2 sata, a na izlazu od 30 do 60 min

Pet, sat, granica, horgoš, čekanje,

BEOGRAD - Saobraćaj je od jutros pojačanog inteziteta na svim frekventnijim putnim pravcima u Srbiji, a na graničnim prelazima zadržavanja putničkih vozila su između 30 minuta i tri sata, saopštio je Auto moto savez Srbije. Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju, čeka se od 2 do 3 sata, a pri izlazu od 30 do 60 minuta.

Na Batrovcima se na ulazu u Srbiju čeka oko 2 sata, a na izlazu od 30 do 60 min.

Na putevima trasiranim kroz klisure i stenske useke, učestala je pojava odrona, a najčešće ih ima na Đerdapskoj magistrali, na deonicama kod Dobre i u blizini Donjeg Milanovca, na Ibarskoj magistrali, kroz Ovčarsko-Kablarsku, Grdeličku, Sićevačku i Drensku klisuru, i na magistralnim putevima M-24, M-2 i M-22.3.

Na deonicama na kojima se izvode radovi, odnosno na kojima su prisutni putari sa mehanizacijom, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa vozačima savetujemo da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima na putu.

Do ponedeljka 6.8. 2012 zbog radova na petlji Bubanj Potok za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru kretanja od Niša prema Beogradu u dužini od 1740 metara. U ovoj fazi izvođenja radova biće otvoreno isključenje sa autoputa za vozila koja se kreću iz pravca Niša prema Kružnom putu i Obilaznici oko Beograda.

Od ponedeljka 06.08.2012.g. od 1 ujutro ovo isključenje biće ponovo zatvoreno za saobraćaj. Zato se tranzitni saobraćaj iz smera Niša ka Kružnom putu i Obilaznici usmerava na petlji Mali Požarevac na državni put prvog reda, zatim Avalskim putem do državnog puta drugog reda broj 168.

U toku su radovi na izradi kolovozne trake na isključenju petlje "Tranšped" sa državnog puta I A reda broj 1, u smeru Niš - Beograd. Dok traju radovi, od 7 do 19 časova, za saobraćaj će biti zatvorena izlivna rampa na petlji Tranšped, jer se radovi odvijaju zaustavnom trakom, dok će se saobraćaj odvijati voznom i preticajnom (brzom) trakom.

Na autoputu E-75 Beograd-Novi Sad u toku je rehabilitacija polovine mosta preko Dunava kod Beške, i saobraćaj se obavlja dvosmerno. Na autoputu E-75, deonica Beograd-Niš, kod Ražnja se zbog radova saobraćaj obavlja dvosmerno. Zbog radova na magistralnom putu Paraćin-Zaječar, vozila na delu između Paraćina i Straže prolaze naizmenično. Na magistralnom putu M-22, na obilaznici oko Gornjeg Milanovca, vozila prolaze naizmenično. Zbog radova na deonici puta M-25 Merdare-Prokuplje-Niš, saobraćaj je obustavljen i vozila idu lokalnim putem. Na magistralnom putu M-7.1 Zrenjanin-Vršac, na deonici Boka-Konak, zbog radova vozila prolaze naizmenično.

Zbog radova na magistralnom putu M-19 kod Termoelektrane "Nikola Tesla B" do čvora Debrc, saobraćaj se usmerava na regionalne puteve. Na gradskoj deonici puta M-19 u Šapcu se obavljaju radovi, a saobraćaj je usmeren na lokalne puteve. Zbog klizišta na državnom putu I reda, deonica Prijepolje-Brodarevo, u mestu Gračanica vozila prolaze naizmenično. Zbog radova na magistralnom putu M-8 Novi Pazar-Sjenica, na izlazu ka Sjenici, saobraćaj je usporen.

Usled oštećenja mosta na magistralnom putu M-2, na 15. kilometru od Ribarića ka Rožaju, na delu kod Špiljana saobraćaj se obavlja obilaznicom.

>> Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir <<
Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Sredozemlje postaje masovna grobnica, na granicama se vide užasne scene Martin Šulc, predsednik Evropskog parlamenta

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!