Predsednički izbori

Šešeljeva Jadranka u trci za predsednika Srbije

Politika

Autor:

Jadranka Šešelj je žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava

Politika, Jadranka Seselj

BEOGRAD - Kandidat Srpske radikalne stranke na predstojećim predsedničkim izborima biće Jadranka Šešelj, saopštila je ta stranka.

Predsednički Kolegijum radikala prihvatio je na sednici predlog potpredsednika stranke, Aleksandra Martinovića da Jadranka Šešelj, bude kandidat SRS za predsednika Srbije.

Na Kolegijumu je istaknuto da je "Jadranka Šešelj žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje, dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava Šešelja", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

"Srbiji je potreban domaćin koji će o njoj brinuti i za nju se žrtvovati, onako kako o svojoj porodici brine i za nju se žrtvuje Jadranka Šešelj. Izbori su poslednja prilika da se napravi zaokret od dosadašnje katastrofalne državne politike", dodaje se u saopštenju.

"Na predstojećim izborima građani biraju između dosadašnje politike poniženja i komadanja Srbije koju nude (lider Demokratske stranke) Boris Tadić i (lider Srpske napredne stranke) Tomislav Nikolić ili politike ekonomskog i nacionalnog oporavka Srbije koju nudi Srpska radikalna stranka", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Komentari (54)

Pošaljite komentar 

Popularni komentari

 • mika

  mika

  Pa zar da pored toliko ljudi u nasoj stranci koji imaju i znanja i iskustva u politici Jadranka da bude kandidat za predsednika. Ona je samo Vojina zena.

  18 Odgovori 
 • radikal

  radikal

  Pa da li je moguce da nemamo nijednog sposobnijeg kandidata?

  18 Odgovori 
 • Slavenko

  Slavenko

  Gospodine Seselju, vama svaka cast na borbi koju vodite u haskom kazamatu, ali ovi potezi koje pravite su veoma losi...Jadranka je kandidat samo zato sto je Vasa zena

  18 Odgovori 

Poslednji komentar

 • Ajde da ga merimo

  Ajde da ga merimo

  Eto kako se stvari menjaju preko noci, objavise prvo svog kandidata za predsednika Srbije a onda se Voja okrenu "curak" pa sve to ponisti. Gospodin Todorovic pokusava da demantuje da je bilo sta promenjeno, kada je rec o predsednickom kandidatu iz SRS-a, ali, ali..

  0 Odgovori 

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Rezolucija o Šešelju nema nikakav značaj i biće zaboravljena za dva dana Rasim Ljajić ministar u vladi srbije

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!