Predsednički izbori

Šešeljeva Jadranka u trci za predsednika Srbije

Politika

Autor:

Jadranka Šešelj je žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava

Politika, Jadranka Seselj

BEOGRAD - Kandidat Srpske radikalne stranke na predstojećim predsedničkim izborima biće Jadranka Šešelj, saopštila je ta stranka.

Predsednički Kolegijum radikala prihvatio je na sednici predlog potpredsednika stranke, Aleksandra Martinovića da Jadranka Šešelj, bude kandidat SRS za predsednika Srbije.

Na Kolegijumu je istaknuto da je "Jadranka Šešelj žena koja je svoju hrabrost, doslednost i spremnost na žrtvovanje, dokazala tokom proteklih deset godina haškog zatočeništva svog supruga Vojislava Šešelja", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

"Srbiji je potreban domaćin koji će o njoj brinuti i za nju se žrtvovati, onako kako o svojoj porodici brine i za nju se žrtvuje Jadranka Šešelj. Izbori su poslednja prilika da se napravi zaokret od dosadašnje katastrofalne državne politike", dodaje se u saopštenju.

"Na predstojećim izborima građani biraju između dosadašnje politike poniženja i komadanja Srbije koju nude (lider Demokratske stranke) Boris Tadić i (lider Srpske napredne stranke) Tomislav Nikolić ili politike ekonomskog i nacionalnog oporavka Srbije koju nudi Srpska radikalna stranka", navedeno je u obrazloženju Predsedničkog kolegijuma SRS.

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Svi potencijali Policijske uprave Novi Sad angažovani su na pronalaženju počinilaca Siniša Radaković, načelnik PU Novi Sad

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!