Šeik El Maktum bio protiv

Sindi Models htela u stjuardese, ali odbijena

Stars

Autor:

Ivana Stamenković nije primljena za stjuardesu u avio-kompaniji na čijem je čelu jedan od članova najbogatije porodice u Dubaiju

Ivana Stamenković Sindi, Sindi Models, Fjal Emirejts, stjuardesa,

Posle razvoda želela da napusti zemlju

Aterirala.
Ivana Stamenković Sindi konkurisala je za radno mesto stjuardese u Dubaiju. Bivša modelsica“ ipak će ostati na zemlji jer je odbijena. Nije se najbolje snašla na testiranju, koje je pre više od tri meseca održano u beogradskom hotelu „Hajat“.

- Sindi je želela da se posle razvoda od supruga Nikole preseli u inostranstvo, a šansu je videla u „Fly Emirates“, avio-kompaniji iz Dubaija na čijem čelu se nalazi jedan od šeika iz porodice El Maktum. Međutim, nije prošla testiranje. Iako je njeno znanje engleskog jezika solidno, nije se snašla u svim zadatim situacijama. Ali nije se ni razočarala jer se uvek vodi parolom da treba pokušati - kaže naš izvor.

Kada smo pozvali Sindi, pravila se da je iznenađena i neuverljivo je rekla da nije konkurisala za stjuardesu. Isto je uradila i kad je pre nekoliko godina otkriveno da je trudna. Očito ju je sramota što je popila šut-kartu.


(R. S.)

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Nije loto više ono što je bio. Vratite nam Suzanu Mančić Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd

Video na Kuriru

Ostali videi
Prati Kurir na Facebooku!