BOLESNO SKANDIRANJE GROBARA BABOVIĆU: Oteli su ti oca, oteće ti i dete!
Foto: Saša Pavlić

Prevršili svaku meru

BOLESNO SKANDIRANJE GROBARA BABOVIĆU: Oteli su ti oca, oteće ti i dete!

Fudbal -
Fudbaler Partizana otkrio je zašto je izgubio živce i krenuo da se obračuna sa navijačima

BEOGRAD - Fudbaleri Partizana pokvarili su slavlje povodom jubilarnog 70. rođendana kluba, pošto su na svom terenu poraženi od ekipe Čukaričkog rezultatom 1:0.

Utakmicu su obeležili incidenti na stadionu crno-belih. Fudbaler Partizana Stefan Babović ponovo se sukobio sa navijačima svog kluba, a ozbiljniji incident sprečili su njegovi saigrači.Babović je imao verbalnu raspravu sa navijačima sa Zapadne tribine. U jednom momentu je potpuno izgubio kontrolu i krenuo da se fizički obračuna sa njima. Ostalo je sve na žestokom verbalnom okršaju i Babovićevom pokušaju da navijačima "preda" kapitensku traku. Usput, crno-bela "desetka" je Zapadu pokazala srednji prst.

Nakon meča, fudbaler Partizana je otkrio zašto je tako reagovao.

"Sve je počelo u finišu utakmice, prilikom izvođenja slobodnog udarca iskosa sa desne strane naših napada u drugom poluvremenu, dakle, bliže zapadnoj tribini. Odatle sam čuo povike: „Oteli su ti oca, oteće ti i dete“. Nisam mogao da verujem šta čujem. Ponovo je to šest puta. Eksplodirao sam, jer je otmica mog oca najgora stvar koja mi se desila u životu. Okrenuo sam se prema gledaocu, a on gestovima ruku aludirao na mog sina. „Izgoreo“ sam. Jednostavno, posle toga nisam mogao da se suzdržim, pa je po okončanju meča došlo do sukoba, jer se sa istog mesta vređanje na račun moje porodice nastavilo. A to ne mogu i neću da dozvolim", rekao je za "Mozzart Sport" Stefan Babović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track