CRNO-BELI DOČEKUJU GRAĐEVINARE Nikolić: Nemamo pravo na grešku, Rad je prekretnica za nas
Foto: Partizan.rs

Partizan želi pobedu!

CRNO-BELI DOČEKUJU GRAĐEVINARE Nikolić: Nemamo pravo na grešku, Rad je prekretnica za nas

Fudbal -

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi igrači shvatili da više nemaju prava na grešku i dodao da je predstojeća utakmica sa Radom prekretnica za crno-bele.

"Očekuje nas još jedna utakmice pred pauzu u prvenstvu i protivnik koji je vezao tri pobede u poslednje tri utakmice. Reč je o gotovo sigurno najiskusnijoj ekipi u našoj ligi u ovom trenutku, to je pravi takmičarski tim, tim koji je oformljen da bude medju prvih pet-šest", rekao je Nikolić.

Partizan sutra od 19.00 dočekuje Rad u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

Crno-beli su u prošlom kolu izgubili od Spartaka (1:2) i prekinuli niz od dve pobede pa zauzimaju 11. mesto na tabeli sa sedam bodova. "Građevinari" su posle tri uzastopna poraza na početku prvenstva vezali tri pobede i nalaze se na sedmom mestu na tabeli sa devet bodova.

"S druge strane, mi konačno imamo dobru radnu nedelju iza sebe. Igramo na svom stadionu i tražimo pobedu koja nam je preko potrebna. Mislim da su svi igrači ove nedelje shvatili da nemaju više prava na kikseve i da moramo vratimo Partizan na pobednički put", rekao je Nikolić.

Nikolić je rekao da se, osim priprema utakmica, kao i prethodnih nedalja, bavi selekcijom igrača.

"Polako tražimo te momke koji će biti pravi i koji će moći da iznesu zahteve Partizana, a to je da Partizan počne da pobedjuje i da to može da čini u serijama. Ova utakmica je za nas na neki način prekretnica i mislim da su toga svi svesni. Jedino što očekujem od igrača sutra je prepoznavanje momenta, davanje maksimuma u ovom momentu, da isprazne sve što imaju u sebi i da kroz zajedničku igru dođemo do pobede", rekao je Nikolić.

Na pitanje da li će biti promena u timu u odnosu na meč sa Spartakom, Nikolić je rekao da će "nekih promena biti"."Pravo vreme za neke reševanje određenih stvari je pauza koja dolazi posle utakmice sa Radom. Sada je najbitnije da dobijemo ovu utakmicu", rekao je trener Partizana.

Poslednje pojačanje Partizana je Uroš Đurđević, pa je novinare zanimalo da li će možda biti u timu.

"U sportu je sve proces, ništa ne može da se desi preko noći. Uroš je u dobrom stanju, dobio je poziv u mladu reprezentaciju Srbije. On ima neosporan kvalitet u napadu i profil napadača kao što je on je potreban Partizanu, ali ne treba niko od njega ne treba da očekuje da će u prvoj utakmici. Može da se desi, ali moramo da budemo svesni da će biti potrebno neko vreme", rekao je Nikolić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track